Aktualitātes
18.02.2023

"Zaļgalvja" turpinājumā – nākotnes virtuve un ēdiens alās

Komentē
0

Svētdien, 17. februārī, plkst. 18.15 LTV1 kanālā būs skatāms raidījuma "Zaļgalvis" 42. epizode "Nākotnes virtuve", kurā Rvīns viesosies pie pavāra Ērika Dreibanta, lai sarunātos par nākotnes ēdienkarti un vietējo produktu vietu tajā.

"Tādi pavāri kā es, kuri nozarē strādā jau kopš 90. gadiem, ir gatavojuši gan ķenguru astes, gan krokodilus, gan lotosa ziedus. Labas garšas meklējumos lēnām nonācu atpakaļ pie vietējiem produktiem," stāsta pavārs Ēriks Dreibants. Viņš atradis vietu, kur nav civilizācijas trokšņu, taču tuvumā ir smilšakmens pagrabi. Tajos videi draudzīgos apstākļos uzglabā burkānus, bietes, kartupeļus un ābolus.

Runājot par nākotnes ēdienkarti, pavārs piedāvā skandināvu pieredzi, kur par veselīgu uzturu un produktiem izglīto jau bērnudārzā. Raidījumā ar savu pieredzi dalīsies arī "Michelin" zvaigzni ieguvušā restorāna "Grön" dibinātājs Toni Kostians.

Atbalsti "Zaļgalvja" tapšanu!

"Ascendum" producētā raidījuma "Zaļgalvis" jaunā sezona rit pilnā sparā, bet visu deviņu iecerēto stāstu pabeigšanai nepieciešama skatītāju palīdzība, tāpēc esam sākuši līdzekļu vākšanas kampaņu. Atbalsti "Zaļgalvi" un iegūsti dažādus labumus šeit!

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!