Aktualitātes
26.11.2021

"Zaļgalvja" turpinājumā – ko darīt ar ekotrauksmi?

Komentē
0

Kas ir ekotrauksme un kā to pārvarēt? Raidījuma "Zaļgalvis" 26. sērijā Rvīns viesosies pie modeles Līvas, kura cenšas ar to sadzīvo ikdienā.

Daudzi Līvu atpazīst kā skaistu, harmonisku modeli, kura, reklamējot dabiskās kosmētikas zīmolu, redzama pļavās, mežos un ūdens tuvumā. Arī viņas ikdiena aizrit dabas tuvumā, novērtējot tās neskarto skaistumu. Pirms pāris gadiem Līva devās uz pasakaini skaistu vietu Meksikas piekrastē, taču tur viņu pārsteidza nelūgts viesis – "eko trauksme". Arvien biežāk dzirdam par "eko skumjām", "eko trauksmi" un "eko depresiju". Ko tas nozīmē? Līva jau pāris gadus atradusi veidu, kā līdzsvarot raizes par ekoloģisko katastrofu ar dabai draudzīgu dzīvesveidu, un ir gatava par to pastāstīt.

Raidījuma "Zaļgalvis" 26. sērija LTV1 kanālā būs skatāma 28. novembrī plkst. 18:15. Tās ierakstu pēc tam varēs atrast LTV mājaslapā un Satori.lv.

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiekas ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!