Aktualitātes
07.05.2021

"Zaļgalvja" turpinājumā – ekomammas stāsts

Komentē
0

Svētdien, 9. maijā, plkst. 18:15 LTV1 kanālā būs skatāma raidījuma "Zaļgalvis" 18. sērija, kas būs veltīta ģimenes dzīvei dabas tuvumā.

Mūsdienās sociālos tīklus pārpludina ekomammu konti, kuros viņas rāda un māca, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Daļa savos uzskatos ir diezgan radikālas, aicinot ēst vegāniski un lietot tikai eko preces, tikmēr citas dalās pārdomās par to, kā runāt ar bērniem par dabu un tās aizsardzību.

Māmiņdienā Rvīns Varde dosies uz Vidzemes augstieni pie trīs dēlu mammas Līvas, lai noskaidrotu, kāda ir viņas ekomammas formula. Un, ja ir eko-mammas, vai ir arī eko-tēti?

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiksies ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Katra "Zaļgalvja" sērija būs 14 minūšu gara, pirmajā sezonā tiks izrādītas 20 sērijas. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā, savukārt katru otro trešdienu raidījumu papildinās tāda paša nosaukuma podkāsts. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!