Aktualitātes
03.12.2021

"Zaļgalvja" turpinājumā – lietu otrā dzīve

Komentē
0

Raidījuma "Zaļgalvis" 27. sērijā "Dāvanu alkas" Rvīns viesosies pie influenceres Beta Beidz un dosies uz "Brīvbodi".

Visapkārt valda iepirkšanās drudzis – skan Ziemassvētku dziesmiņas, stimulējot pirkt dāvanas mīļajiem cilvēkiem. "Instagram" influenceri dāvanas saņem visa gada garumā, tiesa, tās bieži krājas putekļainos plauktos. Interneta slavenība Beāte Bērziņa (Beta Beidz) Otrās adventes "Zaļgalvī" veiks revīziju savos skapjos, lai liekās dāvanas atdotu labdarībai.

Kopā ar Rvīnu Vardi viņa dodas uz "Brīvbodi", kuras izveidotāji atzīst – visvairāk lietu cilvēki uz otrreizējo mantu veikaliem nes tieši pēc svētkiem. Brīdī, kad gribas atbrīvoties no liekā, tās bieži izrādās tieši dāvanas. Arī atkritumu poligoni sāk īstenot ideju par mantu apmaiņas punktiem. Kādēļ Latvijā nav populāras garāžu vai pagalmu izpārdošanas? Vai influenceri veicina patērnieciskumu un cik aktīvi paši tajā piedalāmies?

"Zaļgalvja" 27. sērija LTV1 ēterā būs skatāma svētdien, 5. decembrī, plkst. 18.15.

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiekas ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!