Aktualitātes
29.11.2021

"Zaļgalvja" 26. sērija: Eko trauksme

Komentē
0

Piedāvājam noskatīties raidījuma "Zaļgalvis" 26. sēriju, kurā Rvīns viesosies pie Līvas, kura ikdienā cenšas sadzīvot ar eko trauksmi.

Pirms pāris gadiem Līva devās uz pasakaini skaistu vietu Meksikas piekrastē, taču tur viņu pārsteidza eko trauksme. Arvien biežāk dzirdam par eko skumjām, eko trauksmi un eko depresiju. Ko tas nozīmē? Līvu daudzi atpazīst kā skaistu, harmonisku modeli, kura, reklamējot dabiskās kosmētikas zīmolu, redzama pļavās, mežos un ūdens tuvumā. Arī viņas ikdiena aizrit dabas tuvumā, novērtējot neskartas dabas skaistumu. Jau pāris gadus viņa atradusi veidu, kā līdzsvarot raizes par ekoloģisko katastrofu ar dabai draudzīgu dzīvesveidu.

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiekas ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!