Aktualitātes
01.11.2021

"Zaļgalvja" 22. sērija: Senākie Rīgas koki

Komentē
0

Piedāvājam noskatīties raidījuma "Zaļgalvis" jaunāko jeb 22. sēriju "Senākie Rīgas koki", kas LTV1 ēterā tika demonstrēta 31. oktobrī.

Vērmaņdārzs, Viesturdārzs un Arkādijas parks – Rvīns Varde atklāj, kādus stāstus glabā šie senie Rīgas parki. Kādēļ pirms 150 gadiem kokus stādīšana pilsētvidē bija populārāka nekā tagad? Kādēļ Rīgā nepieciešami senie, grubuļainie un līkie koki? Pēc darbavietas nomaiņas, žurnāliste Anitra Tooma pievērsās Rīgas koku, krūmu, pieminekļu un vēstures izpētei. Savus atklājumus viņa ierunājusi audiogidos, kas bez maksas pieejami ikvienam.

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiekas ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projekts top ar "Latvijas vides aizsardzības fonda" finansiālu atbalstu.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!