Aktualitātes
09.04.2021

"Zaļgalvi" turpinās stāsts par cilvēkiem un viņu mājdzīvniekiem

Komentē
0

Raidījuma "Zaļgalvis" 14. sērijā Rvīns Varde dosies uz laukiem, lai iepazītos ar Sanitu un Miķeli Vīksnēm, kuri ir saimnieki 20 Aļaskas malamutiem.

Pēc tam kad Sanita 20 gadus bija nostrādājusi par trolejbusa vadītāju, viņa nolēma mainīt dzīvesveidu un piepildīt savu sapni par Aļaskas malamutu audzētavu. Lai varētu pienācīgi rūpēties par suņiem, Sanita kopā ar vīru Miķeli pārdeva pilsētas dzīvokli un iekārtoja mājvietu laukos.

Raidījuma vadītājam Rvīnam Vardem Sanita stāsta, ka braukšana ragavās, ko velk suņi, sākumā šķitusi neparasta nodarbe, līdz viņa uzzinājusi, ka to dara arī citi suņu audzētāji. Vai brīdī, kad nolemjam – mums vajag mājdzīvnieku – esam gatavi viņam sarūpēt pienācīgus apstākļus, fiziskas aktivitātes un tikšanos ar citiem sugas brāļiem? 

Sērija būs skatāma svētdien, 11. martā, plkst. 18:15 LTV1 kanālā.

Par "Zaļgalvi"

Katrā "Satori" raidījuma "Zaļgalvis" sērijā rakstnieks un dabas vērotājs Rvīns Varde tiksies ar kādu dabas pazinēju, mākslinieku vai sabiedrībā zināmu cilvēku, lai uzdotu jautājumus par vidi, dalītos stāstos un saprastu, kā dzīvot dabai draudzīgāk. Katra "Zaļgalvja" sērija būs 14 minūšu gara, pirmajā sezonā tiks izrādītas 20 sērijas. Raidījums skatāms ik svētdienu plkst. 18:15 LTV1 kanālā, savukārt katru otro trešdienu raidījumu papildinās tāda paša nosaukuma podkāsts. Visus "Zaļgalvja" jaunumus meklē šeit!

Projektu finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!