Foto: Linda Klētniece
 
Aktualitātes
16.06.2020

"Willa Teātris" iestudē Heli Lāksonenas dzejas izrādi

Komentē
0

Svētdien, 21. jūnijā, Saulgriežu naktī, "Willa Teātris" aicina uz savu pirmo brīvdabas izrādi – režisora Vara Piņķa un aktrises Ingas Alsiņas-Lasmanes dzejas performanci "Putn ilgs", kas plkst. 21:00 notiks K.K. fon Stricka villas dārzā.

Izrāde tapusi, izmantojot mūsdienu somu dzejnieces Heli Lāksonenas dzejoļu krājumu "Kad gos smei", ko uz latviešu valodu atdzejojis Guntars Godiņš. "Lāksonenas dzeja pašpietiekami un aizrautīgi fiksē dabā un cilvēkos brīnumaino. Tikpat dzīva un apliecinoša būs arī izrāde jeb izrād'," raksta iestudējuma veidotāji.

Ar šo izrādi, kas pievēršas eskeipismam un mazo lietu apbrīnošanai, nesen dibinātais teātris uzsāk savu pirmo vasaras sezonu K.K. fon Stricka villas dārzā. To plānots turpināt arī ar citiem notikumiem, par ko tiks ziņots jau drīzumā. Tāpat arī rudenī plānots atklāt jauno iekštelpu teātra sezonu, gan ļaujot pārcelto izrāžu biļešu īpašniekiem noskatīties jau repertuārā esošās izrādes (t.sk. "Putn ilgs" iestudējumu zālei), gan jaunus iestudējumus.

Saulgriežu nakts izrāde "Putn ilgs" notiks 21. jūnijā plkst. 21.00 K.K. Fon Stricka villas dārzā, Aristida Briāna ielā 9, bet pēc tam tā tiks rādīta arī 28. un 29. jūnijā plkst. 20:00. Biļetes uz vasaras izrādēm jau no šodienas var iegādāties "Biļešu Paradīze" vietnē. Sekot līdzi teātra jaunumiem iespējams "Willa Teātris" "Facebook" lapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!