Kadrs no seriāla "The Crown".
 
Aktualitātes
14.07.2021

Visvairāk "Emmy" balvām izvirzīti seriāli "The Crown" un "The Mandalorian"

Komentē
0

14. jūlijā paziņoti 2021. gada "Emmy" balvai izvirzītie seriāli. Visvairāk nominācijas – 24 katrs – saņēmuši "Netflix" oriģinālseriāls "The Crown" par britu karalisko ģimeni un "Disney+" radītais "The Mandalorian", kam pamatā ir "Zvaigžņu karu" sižets. 

"The Crown" nominēts "Emmy" balvai kā "Labākais seriāls – drāma", savukārt galveno lomu atveidotāji balvai izvirzīti aktierdarbu kategorijās: Olīvija Kolmena par Elizabetes II lomu, Džošs O'Konors par prinča Čārlza lomu un Emma Korina par Diānas Spenseres, vēlākās Velsas princeses, lomu. Otrā plāna lomām balvai nominēti gan Džiliana Andersone par Mārgaretes Tečeres atveidojumu, gan Emeralda Fenela par Kamillas Pārkeres Boulzas lomu, kā arī Helēna Bonema Kārtere, kura seriāla redzama karalienes māsas princeses Mārgaretes lomā.

"Disney+" tapušais "The Mandalorian" arī pretendē uz balvu kategorijā "Labākais seriāls”. Tāpat ar nominācijām novērtēti vairāki otrā plāna aktierdarbi un tehniskie risinājumi.  23 nominācijas, tostarp kā labākais miniseriāls, saņēmis "Disney+" radītais "WandaVision", savukārt 21 kategorijā katrs balvai izvirzīti seriāli "The Handmaid's Tale" un šovs "Saturday Night Live".

Līdzās jau minētajiem seriāliem uz balvu kategorijā "Labākais seriāls – drāma" pretendē "The Handmaid's Tale" , "Lovecraft Country", "Pose", "This Is Us" un "Bridgerton".

Savukārt uz labākā komēdijseriāla titulu pretendēs "Black-ish", "Cobra Kai", "Emily in Paris", "Hacks", "The Flight Attendant", "The Kominsky Method", "Pen15" un "Ted Lasso".

Kategorijā "Labākais miniseriāls" "Emmy" balvai nominēti "I May Destroy You" , "Mare of Easttown", "The Queen's Gambit" , "The Underground Railroad" un jau pieminētais "WandaVision".

Viss "Emmy" balvas nominantu saraksts atrodams šeit.

“Emmy” ir gada nozīmīgākā balva, ko pasniedz seriāliem, televīzijas filmām un šoviem. Šogad apbalvošanas ceremonija notiks 19. septembrī. Uzvarētājus izvēlēsies balsojumā, kurā piedalās vairāk nekā 25 000 ASV Televīzijas akadēmijas locekļu.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!