marimo
pirms 6 gadiem
Sievietes ir skaistas- teic vīrieši.
Vīrieši ir skaisti- teic sievietes.
Lielība naudu nemaksā!
Par naudu viens, otrs dzimums ir gatavs uz vissu!

drlngsxdg
pirms 6 gadiem
Tā!(iedomājamies Antikrista dušas ainu) Vīriešu dzimumlocekļi filmās ir redzami biežāk, kā sieviešu reproduktīvie orgāni, jo tie ir vieglāk redzami. Tie ir izvirzītāki, vieglāk gaismojami un grimējami, kā arī labi saskatāmi vidējos plānos. Vīrieši, kas ir kaili no jostas vietas uz augšu kino ir redzami biežāk, kā sievietes. Un vīrieši pat vienos šortos neizrāda nekādas kauna vai vājības pazīmes, kaut vajadzētu, jo reti šorti ir attaisnojami. Vīrieši uz ekrāna arī ir ļoti skaisti, seksualizēti un diskriminē tos vīriešus, kas kino standartus nespēj sasniegt.

Tas, ka kino, īpaši Holivuda, apkalpo to auditoriju, kas var vairāk samaksāt un pieņem lēmumus, ir normāla tirgus realitāte. Tas, ka lēmumus Holivudā pieņem vīrieši ir vēsturiska konsekvence. Tas, ka viņi būvē sev saprotamu un tīkamu kultūru ir viņu veselais saprāts. Šobrīd kino pasaule nav legālu ierobežojumu sievietēm – jātaisa filmas, kas kādam patīk – iekaro tirgu (Girls). Un, ja vīriešu skaits kino industrijā diskriminē sievietes, tad kāpēc, lai vīrieši tā vienkārši atteiktos no priviliģētām pozīcijām? Syrsly? Kāpēc?

Ja ir sajūta, ka tas ir netaisnīgi, tad šo stāvokli var izaicināt un mainīt. Un, lai vēl vairāk uzsvērtu savu autoritāti, es atsaukšos uz piemēriem no nesenas ASV vēstures - Obama nekļuva par prezidentu runājot par verdzību vai diskrimināciju, un Apple nekļuva par lielāko uzņēmumu pasaulē piedāvājot tehnoloģiju pasaulē sarežģītas un garlaicīgas problēmas.

Godo
pirms 6 gadiem
Bet ideja, ka sievietes "bailēs saraujas", ieraugot dzimumlocekli ir vienkārši smieklīgs apgalvojums.
---
Izdarīsim iedomu eksperimentu. Rīgas tramvajā vai trolejbusā pēkšņi kāds fiziski spēcīgs vīrietis izvilktu savu dzimumlocekli un sāktu to demonstrēt uz visām pusēm. Kāda būtu pirmā reakcija? Vismaz 90% sieviešu bailēs sarautos. Vai, jūsuprāt, būtu cita reakcija? Es taču nerunāju par to, ka kāda satrauktos intīmā atmosfērā, bet tieši tādā - nesagatavotā un agresīvā.

Godo
pirms 6 gadiem
Pieļauju, Spīdola, ka esi tās nezinātniskās un tumsonīgās teorijas piekritēja, kas aizstāv domu par sieviešu un vīriešu pasaules uztveres vienādību. Ikvienam saprātīgam cilvēkam ir skaidrs, ka sievietes pirmā reakcija uz "mētelīša virinātāju" ir pilnīgi atšķirīga no vīrieša attieksmes, ja kādā vietā sieviete "pavirinātu mētelīti".
Konkrētajā rakstā netiek aplūkos vientulības jautājums, bet gan sabiedrības attieksme pret vīriešu dzimumorgānu izrādīšanu. Var runāt un audzināt sabiedrību kā grib, bet šī attieksme nekad nebūs vienāda, jo ir fundamentālas atšķirības vīrieša un sievietes pasaules uztverē. Pareizāk sakot, kā vīrietis un sieviete uztver pretējo dzimumu.

Godo
pirms 6 gadiem
Holivudas industrija balstās tikai uz vienu vali - proti, peļņu. Ja vīrieša locekļus (eriģētus vai neeriģētus) būtu izdevīgi rādīt, tad tos rādītu, bet, tā kā tos nerāda, tātad nav izdevīgi. Kāpēc? Elementāri, Mendelson! Tāpēc, ka vīrieša dzimumlocekļa izrādīšana ir bāzes agresivitātes izpausme, kura visos pārējos izraisa nepatīkamas reakcijas.Pat sievietes, ieraugot krāniņu, nevis instinktīvi uzbudinās, bet bailēs saraujas. Savukārt, vīrieši to uztver kā apdraudējumu savam sociālajam statusam. Tur ir pavisam maz no estētikas un socioloģijas. Plika bioloģija, lai kā to negribētu atzīt mūsu genderiskās unifikācijas apoloģēti.

Godo
pirms 6 gadiem
Nevis vīrieši ir iedomīgi uz saviem locekļiem, bet tā tas izskatās no sievietes uztveres viedokļa. Vīrieša bioloģiskais (ne sociālais) uzdevums ir apaugļot pēc iespējas vairāk sieviešu, kamēr sievietēm nekādi bioloģiskie instinkti neliek pārgulēt ar pēc iespējas vairāk vīriešiem, jo tam nav nekādas bioloģiskās jēgas. Monogāmija ir tā sociālā burvju nūjiņa, kas ļauj 80% vīriešu vispār tikt pie sievietes, jo normālos apstākļos 20% vīriešu uzturētu un apaugļotu visas sievietes, bet pārējiem 80% nāktos pašapmierināties. Tā lūk, ja atmetam visas Cosmopoliten muļķības.

arnolds
pirms 6 gadiem
nu, vāks! atraduši par ko rakstīt, vairāk tēmu nav? vai ideju? nabadzības apliecinājums - pliku mužiku rādīšana kā apspriešamas objekts. stulbums.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Gluži vienādi jau nav,tas jau visiem tā kā skaidrs. Bet - zinātne taču arī māca,ka katrā no mums ir gan sievišķā daļa, gan vīrišķā. Bet vairāk par to gan es neko nezinu.
Un par to raksta saturu arī iedrošinos domāt, ka sapratu. Es tikai tev gribēju teikt, ka sāpes un skumjas ekrānā man liek daudz vairāk saurauties, kur nu vēl asinis un īsta vardarbība,kā tie locekļi. Man šķiet,ka vīrieši tomēr ir par daudz iedomīgi uz tiem saviem locekļiem. Bet nu labi, neko daudz vairāk par to es arī nezinu.

Spīdola
pirms 6 gadiem
arnold, drīz iznāks jaunā Larsa fon Trīra filma Nimfomanic. To gan neskaties,ka vājums neuznāk,jo pēc bildēm spriežot - būs šokējoši atklātas ainas.
Lasīju Mišimas lugu Mans draugs Hitlers un spriedu,ka ja autors to rakstītu šodien - tad noteikti tur būtu visas tās šaušanas un kaušanas tiešraidē - tā,ka miesas gabali gar sienām, bet asinis aizplūst pa reni.
Esmu domājusi,kāpēc tā, varbūt, tāpēc,ka pasaulei vairāk kā 50 gadus nav bijis karš, bet tīri psiholoģiski ir nepieciešamība visādas tādas lietas izdzīvot,identificēties ar situācijām. Izlasīju seksīgā zviedru pārīša grāmatu Hipnotizētājs. Holivuda to gribot filmēt. Bet vienīgais,kas tur bija jo bagātīgi, jo krāšņi - vardarbība un asinis.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Nezinu, Godo , vai Tu vīrietis vai sieviete, bet neatceros tādu gadījumu, kad es būtu bailēs sarāvusies vīrieša locekli ieraugot. Neesmu "noraustījusies" ne no lielākiem, ne mazākiem locekļiem, ne plikiem, ne vēl zem apģērba esošiem - ne dzīvē, ne kino skatoties.
Tā, protams, ir tikai mana pieredze, ne visaptveroša patiesība, bet kaut kā negribu Tev piekrist.
Lūk, filma Kauns. Tur galvenais varonis diezgan daudz kails filmēts. Ļoti skaists vīrietis, patīkami un pat uzbudinoši bija uz viņu skatīties, bet pavisam noteikti mani visvairāk satrieca tā atsvešinātības tēma,kas notika ar viņu iekšējo pasauli,iekšējo es. Kad esi cilvēciski vientuļš, kad nezinu ko darīt ar sevi, savu dzīvi. Man līdzīgas izjūtas rodas komandējumos. Kad naudu taupu, vai kad nakts tusam esmu par sagurušu, bet gulēt vēl nespēju un tad skatos pa logu daudzmiljonu ugunīs - un tāds tukšums, tāda vientulība.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Ir, nē, nu jau bija tāds japāņu režisors Nagisa Ošima. Viņa darbos kails, ereģēts loceklis neizraisa ne smieklus, ne šausmas, ne neveiklību. Maksimums - uzbudinātību kādam vai kādai. Kāpēc ? Manā izpratnē tāpēc,ka tas kailais ereģētais loceklis parādās ļoti attaisnoti,ļoti dabiski, nevis kā amerikāņiem - nu - tagad pamēģināsim ar locekli, ja vagīnas vairs nepelna - varbūt pelnīs loceklis. Tas man riebj līdz kaulam. Maz amerikāņu filmu skatos. Man viņi vispār tādi pasaules izvarotāji tiešā un pārnestā nozīmē ir.
Lūk, Ošimam ir vēl filma - Taboo. Tur kailums praktiski nav, bet toties erotika,jutekliskums, uzbudinātība, šīs dzīves skaistums - pāri malām. Bet tad ir jābūt tādai izcilībai kā Ošimam, nevis siekalainam naudas pelnītājam uz urrā.

akmens
pirms 6 gadiem
Es jau rakstīju, ka vīrietis un sieviete savā starpā stipri neatšķiras -
krāniņš - "podziņa" un so weiter. No mugurpuses vispār viss 1 pret 1.
Un piena dziedzeri mužikam arī ir. Kas attiecas uz bērnu dēstamo kociņu, tad paskataties uz to ar profesores Elenas Mališevas acīm -tajā ir visa vīrieša laime, un piebilde, sieviešu - arī.
Ja industrija balstītos ne uz peļņu, tā nebūtu industrija.

Hičenss
pirms 6 gadiem
Ir, protams, ļoti ērti izmantot šo formulu " Ikvienam saprātīgam cilvēkam ir skaidrs" uz kuru es atbildu " Ikvienam saprātīgam cilvēkam ir skaidrs, ka vīriešus un sievietes atšķir tikai dzimumorgāni un fiziskā varēšana līdz robežai" un pārējās atšķirības ir saražotas, bet es to neteikšu, jo es to līdz galam nezinu un nesaprotu. Man liekas ir tracinoši, ja kāds stāsta par konkrēti sievietes izteikti komplekso un emocionālo iekšējo pasauli uz kuru vīriešiem nav prerogatīvas. Bet ideja, ka sievietes "bailēs saraujas", ieraugot dzimumlocekli ir vienkārši smieklīgs apgalvojums.

Hičenss
pirms 6 gadiem
Es pieļauju, ka es sarautos, ieraugot fiziski spēcīgu vai vispār sievieti, kas sab. transportā plātītos ar dzimumorgāniem. To, ka Jūs bijāt domājis nesagatavotību (nevis - vispār) uzzinu tikai no pēdējā komentāra. Peace out.

Hičenss
pirms 6 gadiem
Kā teica Dilans Morans "There's really not much you can do with something that looks like it's hanging out of a sharks mouth."
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!