Kristiana Lapina
pirms 5 gadiem
Labs. Ir vērts apdomāties par visu šo vairāk, nekā tas parasti tiek darīts. Kaut vai tāpēc vien, lai atgrieztu sievietes ķermeni viņai pašai, nevis to nepārtraukti seksualizēti, erotizēti, komercializēti un vēl nez kā nebeidzami izmantotu visam kam citam. Jo... visam ir daudz dziļākas saknes. Būtu sasodīti muļķīgi, ja meitene savu ķermeni mēģinātu pielāgot izdomātajiem standartiem vai teorijām, kāpēc viņai kas kaut kur atrodas vai neatrodas un būtu vēl muļķīgāk iesprūst, piemēram, psihoanalītiski orientētā viedoklī, kas apgalvo, sak, nu viņai tās krūtis vajadzīgas tikai tāpēc, lai tajās (vai uz tām) iekristu vīrietis, bet tas nepārtraukti tiek darīts. Starp citu, vīrieši nez kāpēc arī uztraucas par dažādiem izmēriem. Un pamatoti, kaut gan mēģina sevi pārliecināt, ka tas viss ir tikai tehnikas jautājums. Jo nav "nez kāpēc", bet biežāk tie ir bioloģiski determinēti mehānismi, kurus mums tik ļoti patīk socializēt, beigu beigās atņemot sev mūs pašus.

Just Me
pirms 5 gadiem
"Un atkal zilā vakarā dzied birzī lakstīgala"... Un kārtējo reizi - sludinot, ka sievietes krūtis nav "priekš vīriešiem", tiek izsludināts, ka tās ir "priekš bērniem".  Kā vienmēr - tikai ne pašai sev. Bet krūtis ir sievietes erogēnā zona, daļa no procesa VIŅAS seksuālās baudas gūšanai.  Viss pārējais būs atkarīgs no izvēles. 

Agris Agris
pirms 5 gadiem
Manuprāt tas ir visai pārsteidzīgs un subjektīvs secinājums, ka krūšu sakārtošana pēc izmēriem, to aplūkošana un reitingu veidošana būsu laika izšķērdēšana. Visticamāk ir gluži pretēji, ka šis laiks ir viens no interesantākajiem un līdz ar to lietderīgākajiem laika pavadīšnas veidiem, jo svarīgākais zinātnē ir nodarboties ar to kas pašu interesē un par ko kāds maksā, nevis ar to, ko kāds cits uzskata par lietderīgu.

WhenWeAll FallAsleep
pirms 5 gadiem
Kurš izvēlas kuru, ir interesants jautājums. 
Varbūt, ka vīriešu priecēšana ideāli ieguļas dabas un kultūras līdzsvarā kā neatņemama sastāvdaļa,  gluži kā zīdaiņa galva mātes rokās? 

Garkājtētiņš Pastarītis
pirms 5 gadiem
Būtu žēl tādas gudras sievietes kā Anna Žabicka zaudēt, viņu vērtību kultūrā un sabiedrībā reducējot tikai uz vīriešu priecēšanu un zīdaiņu barošanu ar krūti.

WhenWeAll FallAsleep
pirms 5 gadiem
Vīriešu zīdīšana un bērnu priecēšana var būt pilna laika nodarbe tikai ļoti īpatnējos gadījumos, jo gan bērniem, gan vīriešiem gribas darīt arī citas lietas, kā arī dienās ir daudz stundu.  Es esmu pārliecināts, ka pastāv risinājums, kur visi ir iepriecināti un nevienam nekas nav nereducēts. 

Garkājtētiņš Pastarītis
pirms 5 gadiem
Tiesa. Un tad, ja vēl sievietēm arī beigu beigās būtu kāds, kas pazīda un kāds, kas viņu iepriecina, tad jau vispār sāktu izskatīties pēc līdzsvara sabiedrībā, harmonijas dabā un viengabalainības kosmosā. :O

WhenWeAll FallAsleep
pirms 5 gadiem
Nu nevajag uzreiz tā pārspīlēt, bet tā nākotne ir jau šeit visai sen, un harmonija ir izplatītāka nekā varētu spriest, vērojot satraukuma un sašutuma līmeni. 

dzimmijs13
pirms 5 gadiem
Paldies, interesanti!
Un vērts aizdomāties, vai arī daudzus citus (ja ne visus :)) mūsu analīžu slēdzienus tāpat nosaka dabiskie (nosacīti) priekšstati.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!