Aktualitātes
08.08.2022

Viesturdārzā ar lasījumiem uzstāsies "Satori" autori

Komentē
0

"Satori" un "Ascendum" kopīgi rīkoto Viesturdārza vasaras programmu "Satikšanās vieta pie arkas" turpinās lasījumi, kur ar jauniem un iepriekš nedzirdētiem tekstiem uzstāsties pieci lasītāju iemīļoti "Satori" autori: Andris Kalnozols, Kristīne Želve, Svens Kuzmins, Ivars Šteinbergs un Anna Auziņa.

Lasījumi notiks trešdien, 10. augustā, plkst. 19.00 Viesturdārzā un tajos skanēs gan dzeja, gan proza. Lasījumus vadīs "Satori" galvenais redaktors Henriks Eliass Zēgners.

Par lasījumu dalībniekiem:

Andris Kalnozols ir dramaturgs, aktieris, režisors un rakstnieks, kura debijas romāns "Kalendārs mani sauc" saņēma Latvijas Literatūras gada balvu par spilgtāko debiju. Romāns iestudēts Valmieras teātrī, bet pie tā ekranizācijas šobrīd strādā režisors Juris Poškus.

Kristīne Želve ir rakstniece, režisore, publiciste un TV raidījumu vadītāja. Viņas debijas stāstu krājums "Meitene, kas nogrieza man matus" saņēma Latvijas Literatūras gada balvu par spilgtāko debiju, bet pagājušajā gadā iznāca rakstnieces biogrāfiskais romāns "Grosvaldi".

Svens Kuzmins ir rakstnieks, publicists un etīžu teātra "Nerten" dalībnieks. Viņa romāns "Dizaižio" pagājušajā gadā saņēma Latvijas Literatūras gada balvu prozā.

Ivars Šteinbergs ir dzejnieks, kritiķis un literatūrzinātnieks, divu dzejas krājumu – "Strops" un "Jaunība" – autors.

Anna Auziņa ir literatūrzinātniece un dzejniece, bet pagājušā gada nogalē iznāca viņas debija prozā – romāns "Mājoklis" –, kas tika nominēts Latvijas Literatūras gada balvai.

Pasākums pieejams bez maksas. Pasākuma laikā iespējama fotografēšana un filmēšana.

Visu Rīgas vasaras programmu Viesturdārzā meklē šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!