Edge
pirms 6 gadiem
"Šķiet, ka iestudējuma veidotājiem pietrūcis sava aptveroša skatījuma uz faktiem, notikumiem, cilvēkiem, tālab iznākusi tāda kā pavīpsnāšana par politiskās dzīves grimasēm apvienojumā ar vainīgo meklēšanu, kaut auglīgāk būtu meklēt cēloņus."
==================================================================================
Pilnīgi droši var apgalvot - Ja P.Putniņa " Ar būdu uz baznīcu " (1987) laikos vēl centās meklēt atbildes, tad pašlaik, kā to apliecina G.Šmita "Kārkli" - vairs nav vajadzības. Pašlaik jau var vienkārši "ieguglēt - un no 1 000 atbildēm par cēloņiem sev vēlamo izvēlēties. Mācīšanās process t.s. Boloņas sistēmā kļūst "ģeniāli vienkāršs": " ....pedagogs Andris Tomašūns skaidro, ka mūsdienās skolēniem būtiskākais vairs nav zināt visas vēsturiskās personas, bet gan saprast, kur nepieciešamības gadījumā meklēt informāciju." Kas ir Dainis Īvāns? (IR.lv)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!