Alina Ozolina
pirms 1 gada
Interesanti, bet tik un tā jautājums par pētījuma metodoloģiju paliek. Kur var redzēt pētījuma rezultātus un izmantoto metodoloģiju: izlasīt aptaujas anketu, redzēt aptaujāto (dzemdējušo) personu demogrāfisko datu apkopojumu. Tāpat interesē, vai ir statistiski nozīmīga atšķirība atbildēs atkarībā no laika atstatuma starp vardarbīgajām dzemdībām un aptaujas aizpildīšanu? Vai atbalsta personas klātbūtne dzemdībās mazināja risku pieredzēt vardarbību? Vai ir stat. nozīmīga atšķirība atkarībā no tā, kuras pēc skaita ir šīs dzemdības? Vispār daudz jautājumu... priecāšos par saiti, kur var izlasīt pētījumu (nevis rezultātu interpretāciju) izvērstā formā.

Tom Cook
pirms 1 gada
Vai jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība?? Nemeklējiet vairs, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas kļūtu par pagātni. Mēs izsniedzam aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, kuriem ir slikta kredītvēsture vai kuriem ir vajadzīga nauda, lai samaksātu rēķinus vai ieguldītu uzņēmējdarbībā.

Piesakies jau tagad visu veidu aizdevumiem un saņemiet to steidzami!

* Tikšanās aizdevuma summa, sākot no 1000,00 USD līdz 10 000 000,00 USD
* Procentu likme ir 2%
* Izvēlieties atmaksas periodu no 1 līdz 30 gadiem.
* Izvēlieties ikmēneša vai gada atmaksas plānu.
* Aizdevuma elastības noteikumi.

Visi šie plāni un citi, lūdzu, sazinieties ar mums.
Saziņas e-pasts: [email protected]
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!