Dzintars A
pirms 2 gadiem
> Neesmu pārliecināts, vai uz to spēja atbildēt 1918. gada paaudze.
Spēj, spēj un kā vēl spēj.
Tā paaudze dziedāja: "Dievs svētī Latviju..." - tam ticēja un saskaņā ar to dzīvoja, jeb tikumam (dievbijībai) ir rezultāts!
Šodien dzied (ar mazo burtu): "dievs svētī Latviju" - bla, bla, bla - "kaut ar pastalām, bet brīvi" un tad, kad šī ticība realizējās - tad pastalnieki izčabēja un kāds kļuva par citas tautas kalpu, cits būvē apčakarēšanas shēmas, cits eksistē. Kaut gan ticu tam, ka ir palikusi saujiņa... un uz tiem es ceru. Tie radīs jaunu ideoloģiju, kurai spēs sekot tauta un kura atmetīs šo mazohismu: "kaut ar pastalām, bet brīvi", vietā piedāvājot dzīvot/konkurēt spējīgu risinājumu. Ja šo neatradīsim/neizveidosim/neapvienosimies - tad tieši mūsu paaudze iznīcinās Latviju.
Vēl nav par vēlu!

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Atslēgas vārds ir tikums. Tikumīgs cilvēks ciena, viedokli pauž argumentēti bez apsaukāšanās, tam ir cilvēkmilestība, tas tiecas uz harmoniju...
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!