nazis
pirms 6 gadiem
Daudz dažādu svešvārdu, ko nākas savā prātā izskaidrot latviski.
Patriotisms – mīlestība pret dzimteni.
Atkal svešvārds - kas ir mīlestība? Atradu tikai vienu izsmeļošu definīciju: Mīlestība ir pieņemšana un atzīšana par labu esam bez nosacījumiem. Tas nozīmē pieņemt ar visiem trūkumiem un nepilnībām, un atzīt par pašu labāko. Tā kā māte mīl savu bērnu, lai arī ko viņš būtu sadarījis, tik un tā ir pats labākais bērns; tā kā bērns mīl savus vecākus, lai arī kādi viņi būtu, tik un tā ir paši gudrākie un labākie; tā kā sieva mīl savu dzērāju vīru, kurš viņu ik pa reizei viņu iekausta, bet tas nekas, jo viņš ir pats labākais un mīļākais. Tā pat par savu valsti saka amerikāņi: Mūsu valstij nav taisnība, bet tā ir mūsu valsts, un mūsu valsts ir pati labākā.
Patriotismu nevar nopirkt par naudu. Ja mīlestību pērk par naudu, tad tā ir prostitūcija – latviski sakot “maucība”.

aie
pirms 6 gadiem
Brīžiem liekas, ka valsts mērķis ir 100gades svinības un tad būs tas lielais patriotisms... Tas viss ir tik novazāts, ka rodas jautājums - kas būs pēc tam? Vai Latvija izbeigsies? Vai mums nav citu mērķu, lai valsts turpinātos?

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
"savukārt šādus impulsus saņēmuši indivīdi bagātina kopējā sabiedrības tīklojuma pulsāciju paleti." - bet ar šādu argumentu nekādus līdzekļus neizplēsīsi! Pulsācijas te kaut kādas...
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!