Publicitātes foto.
 
Aktualitātes
03.07.2020

Valmieras vasaras teātra festivāls aicina pieteikties brīvprātīgos

Komentē
0

Valmieras vasaras teātra festivāls, kas šogad notiks no 7. līdz 9. augustam, aicina pieteikties brīvprātīgos palīgus.

Festivāla rīkotāji stāsta, ka šogad tas būs īpašs – gan programmas satura, gan "Covid-19" radīto izaicinājumu dēļ. Darbs iecerēts īsi pirms pasākuma un tā laikā visās vietās, kur notiks festivāla izrādes un aktivitātes.

Brīvprātīgie būs nepieciešami dažādos darbos – tehniskā palīdzība skatuves un sēdvietu ierīkošanā, skatītāju informēšanā, pie biļešu kontroles un drošības pasākumu nodrošināšanas saistībā ar "Covid-19" ierobežojumiem, sēdvietu ierādīšanas u.c.

Līdz 15. jūlijam var pieteikties visi, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Pieteikšanās notiek caur tiešsaistes veidlapu. Ar katru no pieteikuma iesniedzējiem festivāla rīkotāji sazināsies personīgi.

Valmieras vasaras teātra festivāls šogad notiks piekto reizi un runās par eksistenciālām tēmām un saskarsmi. Tas turpinās iesākto ceļu vasaras teātra oriģināldarbu iestudēšanā, pieaicinot spēcīgus profesionāļus, pētot ārtelpas teātra iespējas un provocējot uz māksliniecisku jaunradi.

Festivālu rīko Valmieras teātris sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Festivāla programma tiks izsludināta 6. jūlijā.



 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!