JP .
pirms 1 gada
Nu beidzot pats agresors atzīst, ka tas ir karš nevis militārā operācija :). Vai arī kāds grib teikt, ka pat sauklis :"Esiet dusmīgas!" vēl atklāti nepasludina feminismu kā vīriešu nīšanas kustību?
Par pašu rakstu grūti kaut ko komentēt, kā jau feministēm ierasts, viss no A-Z lēti meli naida kultivēšanas nolūkos. Palasot šo un Krievijas propagandistu tekstus par dzimtenes aizstāvēšanu svešās zemēs, rodas iespaids, ka tos raksta viens autors.

jurniece
pirms 1 gada
"tikai aptuveni 200 ASV sabiedrībā pazīstami vīrieši zaudēja darbu, projektus vai citas profesionālas saistības pēc tam, kad tika publiski apsūdzēti seksuālā vardarbībā, un tikai pāris no viņiem par nodarījumiem stājās tiesas priekšā"
Bet vai tas nav tā, ka no 200 vīriešiem, kuri tikai apsūdzēti un zaudēja darbu tikai 2 gadījumās šīs apsūdzības apstiprinājās. Tad tas izskatās jau pavisam savādāk. Neesmu no tiem, kas apsūdz upurus. Mulsina forma, kādā šīs atklāsmes tiek pasniegtas. Noteikti skaļi publiski. Tieši tas, manuprāt, izraisa to, ka upuri cieš vairāk kā vainīgie. Un raksturīgi, ka bieži tas tiek publiskots kādā konkrētā brīdī, kad varmāka kļuvis slavens. Kāpēc tas viss netiek risināts tiesiskā ceļā bez preses klātbūtnes vismaz sākuma stadijā? Tas viss vērš aizdomas uz pašu sievieti.

Tina Aleka
pirms 1 gada
Pītersena kunga izteikumu un nu jau kontraversālās personas kontekstā gluži vai automātiski nāk prātā mūsu pašu tradicinālās vīrišķības karognesējs Rudzīša kungs un kā rādās abu kungu publiskais dzīves ceļš patiešām izrādijies visai līdzīgs, un tieši tāpat kā Rudzīša neadekvātā izrunāšanās par nepaklausīgu sievu pāraudzināšanu ar čību, nekancelē faktu,ka viņš ir savas jomas profesionālis ar milzu stāžu un ievērojamu pienesumu psihoterapijas jomai Latvijā, arī Pītersena kunga atsevišķi varbūt kriptiski absurdie izteikumi nemaina to, ka rūpes par jaunu vīriešu garīgo audzināšanu nevar aizstāt ar kaut kādu # vai kustību, kuras sastāvā nav neviena vīrieša jeb drīzāk jāsaka jēdzīga vīrieša.

black_data
pirms 1 gada
Pītersens un Rudzītis - diezgan bēdīgs tas jēdzīgo vīriešu saraksts. Vajadzēja piemest klāt vismaz Elbakjanu un Teitu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!