$
pirms 6 gadiem
Ijaba kungs, iesaku papētīt tos, ko saucat par labējiem ekstrēmistiem, principā tā viņus sauc kreisie ekstrēmisti, viņi nepavisam nav līdzīgi mūsu LNNK, TB, VL, (ekonomiski kreisiem) viņiem vairāk līdzinās tējas partijai vai libertāriešim, ko vērts ir tas, ka Labējā sektora, biedriem ir aizliegts būt par valsts struktūru darbiniekiem, viņi ir dažādu nacionalitāšu cilvēki, kas iestājas par mazu valsti!!!
Līdz ar to var teikt ka Ukrainā ir notikusi buržuāziskā revolūcija, nevis ļumpeņu organizēts apvērsums, kā Lībijā, īslaicīgi Ēģiptē, vai lienoša varas pārņemšana šī paša slāņa izpildījumā sociālistu nomocītajā Eiropā.
Ukraina ir viens no piemēriem līdz kam var novest ar valsti saliedēta biznes, un kreisā ideoloģija, tiesiski maz cimperlīgās valstīs, un ja Jūs domājat, ka Eiropa no tā ir pasargāta tad jūs maldāties.
Kreiso kustībai ir viena būtiska priekšrocība, viņi rada iespēju saviem atbalstītājiem nopelnīt uz valsts rēķina, tas ir viņi ar pabalstiem un subsīdijām un valsts pasūtījumu, automātiski nodrošina kodolelektorātu, un tikai sasniedzot maksimālu neefektivitāti, tā brūk, un tas pašlaik notika Ukrainā. Dienvideiropā tas notiks ātrāk, ziemeļos lēnāk,
mums jādomā kā Latvijā veikt šīs pārmaiņas evolūcijas nevis revolūcijas ceļā.

marinaz28
pirms 6 gadiem
"mums ir tikai naids pret citiem, un mēs ar to lepojamies".

viesturs
pirms 6 gadiem
Vai kāds ir apskatījies Ukrainas parādzīmju cenu? Parāda pārfinansēšana patreiz ir augstākā dekādē. Grieķija atpūšas. Tā arī ir atbilde uz jautājumu par Krievijas iesaisti un to, kādu kursu būs jāuzsāk jaunajam valdības veidotājam.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!