Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
27.04.2019

Uz aprimušā Deglava tilta notiks publisks pikniks

Komentē
0

Kopš ceturtdienas, 25. aprīļa, autosatiksmei slēgts Deglava tilts, bet tas nekavē tagad mierpilno vietu izmantot – ar šādu pārliecību pilsētvides aktīvistu organizācija "Riga Tactical Urbanists" aicina apkaimes iedzīvotājus un citus rīdziniekus atpūsties un satikties piknikā uz tilta.

Pasākums uz Deglava tilta, pa kuru tagad ļauts pārvietoties tikai kājāmgājējiem un velosipēdistiem, notiks sestdien, 27. aprīlī, no plkst. 16:00 un ir atvērts ikvienam interesentam, ģimenēm un mājdzīvniekiem.

"Deglava tilts slēgts autosatiksmei, tādēļ atbrīvojusies liela publiskā telpa, kas citkārt cilvēkiem nav pieejama. Apgūsim to, spēlējot spēles, baudot līdzpaņemtos gardumus, savstarpēji iepazīstoties un runājot par to, kādu mēs gribam redzēt Rīgu un ko varam darīt, lai tā drīzāk tāda taptu," organizatori raksta pasākuma feisbuka lapā.

Tāpat piknika apmeklētāji aicināti padomāt par izklaides iespējām un ņemt līdzi spēles, mūzikas instrumentus, sporta inventāru u.tml.

Jau ziņots, ka aprīļa vidū, par spīti Rīgas domes veiktajiem tilta remontdarbiem, Būvniecības kontroles birojs konstatēja Deglava tilta nesošo konstrukciju bojājumus un ieteica tiltu slēgt autosatiksmei. Pret to iebilda Rīgas dome, taču iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens ("KPV LV") uzdeva policijai apturēt satiksmi uz pārvada, līdz tiks saņemts profesionāls atzinums, ka tilts ir drošs.

 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!