Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
19.05.2020

Uz 2022. gadu pārcelta Venēcijas biennāle

Komentē
0

"Covid-19" pandēmijas dēļ uz 2022. gadu pārcelts viens no svarīgākajiem mākslas pasaules notikumiem – Venēcijas biennāle, kam bija jānorisinās nākamgad.

Tagad iecerēts, ka biennāle notiks no 2020. gada 23. aprīļa līdz 27. novembrim. Šis laiks daļēji sakrīt ar vēl vienu nozīmīgu Eiropas mākslas notikumu – izstādi "Documenta 15", kas tradicionāli notiek Kaselē, Vācijā.

Venēcijas mākslas biennāle norisinās reizi divos gados un starptautiskajā profesionālās mākslas dzīvē uzskatāma par vienu no senākajiem un ievērojamākajiem notikumiem, kurā regulāri piedalās ap 90 valstīm no visas pasaules, tostarp arī Latvija.

Par gadu pārcelta arī Venēcijas Arhitektūras biennāle, kas norisināsies no 2021. gada 22. maija līdz 21. novembrim un kurā Latviju pārstāvēs arhitektu birojs NRJA ar ekspozīciju "It’s not for you! It’s for the building" ("Tas nav domāts tev! Tas domāts ēkai"). 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!