jurniece
pirms 2 gadiem
Jā. Un ko izdarījusi pati Ukraina, lai nenonāktu līdz šādai situācijai? Skatās lūdzošam acīm? Neko nedzird par Ukrainas armiju, kas būtu savilkta pie robežas ar Krieviju. Latvijā teritorijā savulaik reāli atradās PSRS armija taču izdevās sarunāt un izvešana notika mierīgi. Kāpēc Latvija nepadalās ar Ukrainu šajā pieredzē?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Es domāju, ka problēma ir ne tik daudz militāra, cik patiešām par vērtībām.
Lūk, mums stāsta, ka Polija un Ungārija veic reformas, kuras ir pret demokrātiju.
Bet - elle un indija, es gribu saprast un nespēju saprast lūk, ko - kad Leiena stajās amatā viņa paziņoja , ka ES demokrātijas vērtības ir minoritāšu tiesības. Manuprāt, tā ir vien no un nebūt ne pirmajām Eiropas vērtībām. Kā ar sociālo taisnīgumu, kā ar vienlīdzīgumu likuma priekšā - taisnīgas tiesas pieejamību visiem, kā ar solidaritāti valstu un cilvēku ?
Nu tantes uz karu neaicina un ceru, ka neaicinās, bet prioritēt geju dancošanu pa galdiem un atstāt bez ievērības bērnu turēšana karceros vai mīlestības mājiņās, nu kādas tur Eiropas vērtības? Izlaist no cietumiem, attaisnot visus korumpantus un par 0 darba rezultātiem paaugstināt varnešiem algas - klau - kāda tā ir Eiropas vērtība? Kāda?
Vācija atklāti un ciniski kopējām vērtībām uzkakā skaistu un cēlu vārdkopu pavadībā. Nu kādas vērtības, hallo?
JKP un A/PAR tagad vienojas par likumprojektu, kas paredz ierobežot vārda brīvību un cilvēktiesības . Tas esot visu labā. Kāpēc Polija un Ungārija slikti un populisti, bet Latvijā dara to pašu un vēl vairāk , bet mēs labi ? Kad tautai jāaizbāž mute, tad izrādās , ka vienādas intereses ir gan konservatīvajiem, gan liberastiem , kā saka - nauda nesmird, tā arī ir galvenā vērtība , citas ir tukša runa.

Anderss Beverens
pirms 2 gadiem
Vai tiešām klapes uz acīm, ka nevar ieraudzīt, ka nav nekādi patstāvīgas autonomijas (un te pat nerunāju par ekonomisko un militāro patstāvību). bet ka ir nepārprotamas KF izveidotas okupācijas varas administrācijas struktūras?

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Minskas vienošanās:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Минский_протокол

Punkts nr.3:
Провести децентрализацию власти, в том числе путём принятия Закона Украины «О временном порядке местного самоуправления в отдельных районах Донецкой и Луганской областей» (Закон об особом статусе).

Anderss Beverens
pirms 2 gadiem
Un?
Protams, ka zināms dokuments. Bet tas nekādi neapgāž manis teikto.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Minskas līguma slēgšanas laikā Ukrainā karoja prorietumnieciskie un
prokrieviskie (pilsoņi) spēki, kurus atbalstīja neformāli krievu bruņotie formējumi (svešzemnieki). Līguma parakstīšanas laikā šis fakts, par kur arī Jūs runājat, visiem bija zināms. Neskatoties uz to līgums tika noslēgts, kuru apstiprināja ANO.
Ja Ukraina Minskas līgumu negrib pildīt - tad tā arī jāpaziņo.
Tā kā es neticu nevienas puses propogandai, bet ieklausos visos, tad esmu secinājis sekojošo: Krievija pret Ukrainu pielietos ieročus, ja Ukraina ar militāru spēku sāks risināt Luhanskas un Donbasas jautājumu - viss pārējais ir emocionāla, dažādu viedokļu paušana.
Piemēram: Ukrainas karaspēks nav sakoncentrēts pret Krievijas armijas dislokācijas vietām, bet pret separātiskajiem reģioniem. Šajā faktā nav loģika - loģika izriet sekojoša: Rietumi Ukrainai dod ieročus lai tā spētu ar spēku atrisināt separātistu jautājumu.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Visas lielvaras saka to, ka izeja Ukrainai ir Minskas vienošanās (kura ir pret ieročiem), bet Roberts par karu vien,
Kā lai ievieš Minskas vienošanos, ja Ukraina grib par to(vienošanos) runāt ar Krieviju, laikā kad autonomijas subjekts ir Donbass un Luhanska, savukārt ar kurām Ukraina runāt negrib?
Minskas vienošanās paredz amnestiju - tāpēc Ukraina nav nekāda pamata lai nerunātu ar savas valsts separātistiem!
Eh šis kabineta pateisības paudējs Rpberts, būtu jel paciemojies abās "frontes" pusēs un aprakstījis īsto situāciju, nevis militāristu sapņus!
Militāristu tagad ir labuma guvēji - ne Ukrainas tautsaimniecība, laikā kad Ukrainas tauta grimst postā!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!