Malvīne Ve
pirms 2 gadiem
Manuprāt, visā šajā puzlītē būtisks gabaliņš ir 2008. g. NATO samits Bukarestē, kurā NATO paziņoja, ka Ukraina un Gruzija kādu dienu BŪS daļa no alianses un attiecīgus Putina izteikumus par to, ja tas tiks īstenots. Neilgi pēc tam paši zināt, kas notika gan Gruzijā, gan Ukrainā. Tāds varbūt vieglprātīgs solījums, kura neturēšanu šobrīd vissāpīgāk izjūt ne jau lielvastis, bet gan tie, kuriem kaut kas tika solīts.

Bet par rakstu paldies - uzzināju dažas jaunas detaļas!

Maruta Gredzena
pirms 2 gadiem
Būtu jauki, ja šo varētu iztulkot,lai varētu dalīties ar ārzemju auditoriju. Šobrīd visi sparīgi piemin 2014.g. un sauc Ukrainu par vienīgo vainīgo. Īpaši novērojams 2014. Gada notikumu interpretējums klīstam apkārt US un Dienvideiropas soc tīklos. Šeit ir vairāk detaļu no abām frontes pusēm un manuprāt uz šī brīža fona būtu ideāli dalīties, lai mūsu pasaules draugi redz Baltijas valstu skatupunktu.

Edvards Kuks
pirms 2 gadiem
Piekrītu, bet pagaidām – pārlūkos pieejamie mašīntulkotāji ir pietiekami labā līmenī, ka ārzemju draugiem var pārsūtīt šo rakstu ar aicinājumu laist caur tulkotāju.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Minskas vienošanās punkts Nr.3 skan sekojoši:
Провести децентрализацию власти, в том числе путём принятия Закона Украины «О временном порядке местного самоуправления в отдельных районах Донецкой и Луганской областей» (Закон об особом статусе).

Ja Krievijai ir jāpilda Minskas vienošanās, tad....????

Punkts Nr.6:
Принять закон о недопущении преследования и наказания лиц в связи с событиями, которые имели место в отдельных районах Донецкой и Луганской областей Украины.

Latvijas prese šos separātistus sauca par bandītiskiem grupējumiem - ignorējot Minskas vienošanās protokolā paredzēto amnestiju.

Es neattaisnoju karu, bet apstādinot NATO izplatību un pusēm ievērojot Minskas vienošanos - kara Uktainā nebūtu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!