Publicitātes attēls.
 
Aktualitātes
22.09.2021

"Totaldobže" koncertzālē uzstāsies "Pizdets I Meyk the Hevi Metāls"

Komentē
0

25. septembrī plkst. 20:00 mākslas centra "Totaldobže" koncertzālē ar "krāšņu svētku koncertu par godu visu brālīgo zemju draudzībai" uzstāsies apvienība "Pizdets I Meyk the Hevi Metāls".

Grupu "Pizdets I Meyk the Hevi Metāls" no Plovdivas Bulgārijā, Minhenes Vācijā un Rīgas Latvijā veido skotu-bulgāru komponists-pianists Aleksandrs Tomass Metjusons (Александър Томас Матюсън) un laviešu-vācu diriģents un rokmūziķis Linards Kalniņš. Grupa izpildīs enerģisku vācu tehno kā arī latviešu komponistu solodziesmas un bulgāru romances.

Koncertu iesildīs vokāli instrumentālais ansamblis "Шумилов Бор" no Ventspils, Latvijas. Ansamblis spēlē senkrievu tautasdziesmas trīsbalsīgos dziedājumos ar modernu elektronsisko pavadījumu.

"Lai nodrošinātu koncertā svinīgu un pacilātu gaisotni, apmeklētājiem jāierodas ar ziediem un 5€. Koncerta apmeklētāji bez puķēm pie ieejas tiks maigi sodīti ar dubultu ieejas maksu 10€," raksta rīkotāji.

Mākslas centra "Totaldobže" koncertzāle atrodas Viskaļu ielā 36, bijušajā Rīgas tehniskās universitātes kinozālē. Nokļūšana ar 9. autobusu līdz krustbaznīcas ielai.

Pasākuma vakarā tiks organizēts viens reiss Aleponija-Totaldobže plkst. 19:15. Brauciena cena 4€. Braucējus ceļā ar  zinātnisko priekšlasījumu par melnās jūras piekrastes valstu ģeopolitisko situāciju aukstā kara laikā izglītos Latvijas Universitātes jauno mūziķu konkursa "Hadrons 2021" uzvarētāja Keitija Bārbale. Vietu skaits autobusā ierobežots.

Vairāk informācijas, kā arī autobusa biļešu rezervācija iespējama šeit. Koncertu un braucienu iespējams apmeklēt uzrādot derīgu COVID-19 sertifikātu.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!