jurniece
pirms 2 gadiem
"Taču vairums cilvēku, kas šajā diskusijā, un, jāpiebilst, arī visā pasaulē runā angliski, nav angļi. Tas ir negrozāms un skaidrs fakts. Valoda nenosaka identitāti."
Bet visi taču saprot, ka attiecīgās tēmas kontekstā runa nav par to, kādā valodā kurš runā, bet kura valoda ir dzimtā. Un ne par to, ar kuru valsti sevi identificē šajā valodā runājošie, bet par to, ar kādu valsti viņus identificē apkārtējie, Vai tad nē?
Un kāpēc tieši amrikāņa viedoklis?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Autoram ir grāmata - The road to unfreedom. Tur ir tādas it kā jau zināmas un nezināmas patiesības par to,kas notiek pasaulē. Cik varenie - t.sk. Putins kļūst varenāki un nabagie - tādas kā mēs ( un nevajag liekulīgi to noliegt) kļūstam nabagākas.

Kur visi Ukrainas oligarhi? Nu labi - Porošenko redzēju TV ekrānā ar savu vienību - tas super, bet pārējie?
Kas Latvijā ietu uz fronti,ja putina krievi ar kadiroviešu soda ekspedīcijām aizmugurē iebruktu pie mums? Es neietu,pat ja man redze būtu labāka kā ir. Es uz fronti neietu. Ja būtu vīrietis,arī neietu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!