Aktualitātes
13.05.2020

Tiešsaistē notiks Vladislava Nastavševa koncerts "Izolācijas dziesmas"

Komentē
0

Sestdien, 16. maijā, pulksten 22.00 tiešsaistē būs skatāms režisora un mūziķa Vladislava Nastavševa koncerts "Izolācijas dziesmas".

"Viena no Vladislava Nastavševa radošā stila iezīmēm ir ieceres integritāte un visu izrādes noformējuma elementu organiska saplūšana, jo režisors bieži darbojas arī kā scenogrāfs un komponists. Taču Vladislava Nastavševa talantam ir vēl viena šķautne: viņš pats izpilda savas dziesmas, tostarp arī dziesmas no izrādēm," raksta koncerta organizatori.

Pats Vladislavs Nastavševs stāsta: "Ir pārtraukts darbs pie Ivana Buņina "Tumšajām alejām". Taču iekšēji tas tik un tā turpinās. Cita starpā esmu komponējis vairākas dziesmas ar Buņina vārdiem. Bieži dziesmas kļūst par sava veida emocionālām skicēm manām turpmākajām izrādēm. Tādas kā akvareļu skices. Tiešsaistes koncerta laikā tiks izpildītas vairākas no šīm dziesmām. Dzirdēsiet arī dziesmu ar Sergeja Uhanova dzeju, kas dzimusi tikai pirms dažām dienām. Mans draugs Semjons Haņins, lieliskais Rīgas dzejnieks, piekrita, ka koncertā izskanēs arī vairākas dziesmas ar viņa dzeju. Dziedāšu arī dziesmas no pēdējās izrādes, kuru esmu paspējis iestudēt, – "Piecas dziesmas pēc atmiņas" Mihaila Čehova Rígas Krievu teātrí (ar "Orbītas" dzejnieku Sergeja Timofejeva, Semjona Haņina, Artūra Puntes un Vladimira Svetlova dzeju). Un, protams, atcerēsimies Mihailu Kuzminu un Federiko Garsiju Lorku".

Biļešu iegāde un online translācija būs pieejama "Bezrindas.lv".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!