Aktualitātes
07.05.2020

Video: "Prāta spa" – Liene Linde un Agnese Krivade

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" kopā ar mākslinieci Katrīnu Neiburgu 7. maijā rīkoja "Prāta spa" – restorānā "Neiburgs" iesāktās pasākumu sērijas turpinājumu digitālā vidē.  

Pasākumā piedalījās dzejniece, performanču māksliniece Agnese Krivade, režisore Liene Linde, kā arī mūziķi – Edgars Šubrovskis un Sniedze Prauliņa.

Vakara gaitā vairāku stundu garumā bija iespēja klausīties Krivades un Lindes sarunā par aktuālo un pārlaicīgo, Šubrovska un Prauliņas dziesmās, kā arī apskatīt Katrīnas Neiburgas video darbu "Pickled Long Cucumbers".

Sekojot iepriekšējo pasākumu uzstādījumam, skatītāji tika aicināti vakara gaitā baudīt viesu izvēlēto ēdienkarti. Agnese Krivade ieteica pagatavot rozmarīnā ceptu mencu, bet Liene Linde – malkot "Malduguns" alu vai "Dtea" tējas dzērienus.

Ideja par pasākuma sēriju tapusi pirms pandēmijas, ilgojoties pēc nesarežģītas, bet dvēseli veldzējošas atpūtas. Šobrīd tas šķiet vēl būtiskāk nekā iepriekš – iepretim grafiku diktētām darba sapulcēm izmantot attālinātās komunicēšanas iespējas rāmai kopīga laika pavadīšanai.

Pasākuma ierakstu iespējams noskatīties šeit.

 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!