Aktualitātes
17.04.2020

Tiešraide: podkāsta "Sargiet galvas!" ieraksts

Komentē
0

Piektdien, 17. aprīlī, plkst. 18:30 šeit un "Satori" feisbuka lapā notiks podkāsta "Sargiet galvas!" jaunākās epizodes ieraksta tiešraide. Šoreiz sarunas tēma būs "Covid-19" pandēmija, kuru palīdzēs izprast studijas viešņa, mikrobioloģe Juta Kroiča.

Vai "Covid-19" tiešām nāk no sikspārņiem vai zvīņnešiem? Kāpēc dažiem cilvēkiem nav saslimšanas simptomu? Vai vīruss vispār ir dzīvs? Un vai no veikala pārnestus ābolus labāk mazgāt karstā vai aukstā ūdenī? Cik liela ir iespēja, ka šāda pandēmija atkārtosies?

Šajā tiešraidē politologs, Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs un zinātnes popularizētājs Vents Zvaigzne sarunāsies ar RSU profesori un mikrobioloģijas pētnieci Jutu Kroiču, cenšoties rast atbildes uz daudzajiem jautājumiem, ko radījusi "Covid-19" krīze.

Katras podkāsta sērijas viesis ir kāds Latvijas zinātnieks, ar kuru kopā raidījuma vadītāji meklē atbildes uz nopietniem jautājumiem un kliedē mītus un sazvērestības teorijas. Visas podkāsta sērijas var klausīties "Spotify", "Google Podcasts", "Apple Podcasts" un "Podbean".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!