Aktualitātes
17.11.2020

Tiešraidē notiks "Sieviešu stendapa" izrāde "Es i latviete"

Komentē
0

Ceturtdien, 19. novembrī, tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks "Sieviešu stendapa" stāvkomēdijas vakars "Es i latviete".

"Latviskās vērtības! Kartupeļi! Cūkas krūtiņa! Tradīcijas! Latgale — Zilo ezeru zeme! Tumši rīti un vēl tumšāki vakari! Saktas!

Cietslēdzes laikā var gadīties piemirst īsteni latvisko, tādēļ labi vien ir, ka mums ir Lidija, kas, līdzīgi karoga mastā plīvojošai prievītei, mūs vedīs tur, kur meitas laimē dej. Mēs dikti satraucāmies, kad pamanījām, ka šitā cietslēdze nāk virsū kā tāds lietuvēns. Nu, un tādā sakarā mums salikās, ka, ja jau, tad jau. Nu, lūk, un tā nu mēs to stendapu palaidīsim cauri jūsu krāsainajiem, lielajiem un/vai mazajiem ekrāniem. Jo galu galā, kamēr klātienē ir pieejams vien frizieris un aizliegta vagīnas tvaicēšana, ir skaidrs, ka mūsu mērķa grupa (šeit un turpmāk — sievietes) snaikstās pa māju kā Dieva (t.i., vīra) nepieskatīta un nezina, ko ar to brīvo laiku darīt.

Tā ka slēdzieties vien klāt, un mēs jums parādīsim, kā būt dabiski latviskām. Jo citādi nekas cits neatliks kā meklēt stelles un vērpjamo ratiņu, lai tumšos vakarus piepildītu ar ko sabiedrībai noderīgu."

Biļetes cena ir 5 EUR, un to var iegādāties "Bezrindas.lv". Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus — vienā dzīvesvietā. Izrāde sāksies pulksten 19.00.

"Sieviešu stendaps" radās kā jauna platforma, kur daiļā dzimuma pārstāvēm runāt par piedzīvoto un savām izjūtām ārpus mediju un konservatīvi labējā viedokļa ietekmētā stereotipa par to, kādai sievietei ir jābūt un kā viņai ir jājūt, kā arī no vēlmes apzināt sievietes komēdijas žanrā. "Sieviešu stendaps" Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!