Aktualitātes
15.04.2021

Ieraksts: Latvijas Literatūras gada balvas prozas lasījumi

Komentē
0

Sekojot sauklim "Priekos un bēdās", arī šogad Latvijas Literatūras gada balvai (LALIGABA) nominētie prozas autori un tulkotāji pulcējās lasījumos, kas notika 15. aprīlī.

Lasījumos bija dzirdami gan nominētie prozas oriģināldarbi, gan tulkojumi. Lasījumos piedalījās Inga Ābele, Inga Gaile, Jānis Joņevs, Māra Poļakova, Andris Kalnozols, Ieva Melgalve un Elizabete Lukšo-Ražinska, Dens Dimiņš un Dace Meiere. Piedāvājam noskatīties lasījumu ierakstu.

Jau vēstījām, ka 30. martā nosaukti Latvijas Literatūras gada balvas (LALIGABA) nominanti piecās kategorijās. Speciālbalva piešķirta starptautiskā literatūras festivāla "Prozas lasījumi 2020" komandai Ingas Žoludes vadībā, savukārt Mūža balvu par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas literatūrā piešķirta diviem laureātiem – valodniecei un rakstniecei Lalitai Muižniecei un literatūrzinātniekam Gunāram Bīberam. Balvas pasniegšanas ceremonija būs skatāma 30. aprīlī plkst. 21.00 LTV1 kanālā, to veidos "Satori" radošā komanda un režisore Liene Linde.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!