Aktualitātes
05.08.2020

Tērbatas vasaras ielā bērni varēs izmēģināt dažādas cirka nodarbes

Komentē
0

8. un 9. augustā no plkst. 12:00 līdz 14:00 Rīgas Cirka skola aicina uz bērnu rotaļu laukumu Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā, lai iepazītu cirka nodarbes.

Rīgas Cirka skola šo laukumu veidojusi, lai pēc iespējas plašāks bērnu vecumu klāsts varētu iepazīties ar cirku, tāpat saglabājot sanitārās prasības un distancēšanos. Rotaļu laukums būs sadalīts divās tematiskajās daļās – objektu manipulācijas laukumiņā un lielo burbuļu darbnīcā.

Pirmajā zonā tiks piedāvātas divas aktivitātes: Poi izgatavošanas darbnīca un Poi apmācības darbnīca. Poi ir objektu manipulācijas disciplīna, kas radusies Jaunzēlandē sešpadsmitajā gadsimtā. Pamatā ir manipulācija ar divām virvēm, kuras galos iekārti smagumi, un mākslinieks veido deju, ritmiski griežot virves dažādās ģeometriskās trajektorijās. Poi izgatavošanas darbnīcā bērni un jaunieši tiks aicināti izgatavot pašiem savu Poi komplektu, izmantojot tenisa bumbiņas un virvi. Šo komplektu viņi varēs izmantot, lai piedalītos objektu manipulācijas darbnīcā un vēlāk ņemt līdzi uz mājām, lai attīstītu savas iemaņas. Poi apmācības darbnīcā bērniem un jauniešiem palīdzēs apgūt Poi griešanas mākslas pamatprincipus un ierādīs vienkāršākos trikus, ko apgūt mājās.

Ziepju burbuļu palaišanas rīku izgatavošanas darbnīcā cirka skolas asistenti apmācīs apmeklētājus, kā izgatavot gigantisko ziepju burbuļu palaišanas rīkus no kokvilnas auklas un ziepju kociņiem.

Natālijas Draudziņas vidusskola atrodas Bruņinieku ielā 24a, ieeja pasākumā ir bez maksas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!