gomora
pirms 6 gadiem
kad antaks krievi šis pseidoentelektuālais žurnālītis būs pirmais ,ko aizklapes

Linards Goldšteins
pirms 6 gadiem
Pilnīgi piekrītu, ka ir vnk smieklīgi diskutēt par to, kā visa šis jautājuma būtība ir tiešā veidā attiecināma uz valsts demogrāfisko situāciju, tikumību utt.
Ak, cik gan augstas morāles cilvēki ir heteroseksuāļi - kā likums, visi svētdienās iet uz baznīcu, cita sievas/vīrus neiekāro, alkoholu nelieto, satiksmes noteikumus nepārkāpj, valsti nepiekāš... bet, re - pēkšņi gatavi citiem rīkli pārgriezt, jo taču geji un lezbietes ir vainīgi pie visām pasaules neražām (vismaz spriežot pēc gomora komentāra, noteikti).
Manuprāt, vienīgais, par ko tiešām derētu uztraukties šajā sakarā, ir it kā šķietami nesaistītā - izglītība. Domāju, ja jauns cilvēks patstāvīgi domā (vai vismaz sāk to darīt), tad viņu "stilīgās tendences" un "visi taču tā dara" diez vai ietekmēs. Tas attiecas uz visādu mēslu pīpēšanu, pārmērīgu dzeršanu ponta pēc un arī random dzimumdzīvi ar sievietēm, vīriešiem, androīdiem, delfīniem utt.
Un ja jau esmu tik tālu novirzījies no tēmas, nobeigumā uzburšu interesantu ainu. Man personīgi, īsti nav saprotams, kāpēc, lai tomātu pūdēšanas vietā, ko pēc tam mest kādam no Praida dalībniekiem, nav iespējams teiksim uz Valdemāra ielas vai Uzvaras parkā organizēt krietni vērienīgāku, iespaidīgāku un miermīlīgu hetero gājienu/festu... Kas par brīnišķīgu iespēju būtu visiem mūsu varoņiem t.sk. Āboltiņai, Dzintaram, Ždanokai un Urbanovičam demonstrēt savu a priori pareizo orientāciju. Tas tik būtu kopīgs pasākums! Īsta vienotība un saskaņa! :)

Linards Goldšteins
pirms 6 gadiem
Iztiksim bez "godināšanas un kungošanās", kā arī retoriskiem jautājumiem, Edge.

Domāju, ka lielākai daļai ir skaidrs, ka minētais regulējums pa lielam ir homoseksuālu attiecību jautājums un nekas vairāk. Tikpat kā visu pārējo ir iespējams nokārtot esošo likumu ietvaros, noslēdzot savstarpējus līgumus utt. Tāpēc ir samērā liekulīgi, ka tas tiek nests priekšā, kā risinājums sociālajām problēmām, ko diez vai tas spēs atrisināt.

Taču nav īsti skaidrs, ko šis regulējums īsti apdraud? Laulība pat bez tā ir zaudējusi savu autoritāti. Par augstas morāles kristiešiem lielākā daļa sabiedrības kļūst, labi, ja 2x gadā. Bērnu psihi krietni vairāk ietekmē internets un, visticamāk, pirmo reizi ar gejiem viņi sastopas virtuāli nevis mācību stundās vai uz ielas. Tas, ka ar to viss tikai sāksies (bērnu adopcijas utt...) ir visai dīvains arguments, jo kā gan esošajā ietvarā aizliegsi cilvēkam par godīgu samaksu atrast surogāt-māti vai doties uz spermas banku un beigu beigās audzināt savu bērnu? Līdz ar to vienīgais, ko var jēdzīgu pateikt pret - Latvijas sabiedrības vairākumam tas ir nepieņemami. Vairākums nobalso, viedoklis tiek respektēts, demokrātija visā tās krāšņumā strādā.

Taču ar to jau nekas netiek atrisināts, jo rezultātā mēs visu šo geju lietu liekamies neievērojam, tāpat kā citas '''minoritāšu" problēmas. Var jau, protams, cerēt visi tā ņems integrēsies, heteroseksualizēsies un dzīvos "pareizi", taču atzīstiet - diezgan naivi. Un teju vienīgais, ko var darīt, ir mēģināt rast kopīgu valodu ar viņiem kā cilvēkiem nevis kā minoritātēm, kas nenoliedzami prasa gan nedaudz piepūlēties, gan nākšanu pretī, vismaz ieklausoties. ...bet, redz, tad tev tiek piesprausta "krievu mīļotāja" vai "Piramīdas biedra" bļemba.

Kas attiecas uz Edge (neskaidrā kontekstā) minēto "biznesu" e-skolas, tik pat labi nanotehnoloģiju un vēl sazin cik lietās, tev tiešām liekas, ka par to ir atbildīgi rietumi? Un kāds te sakars ir 4. maijam, 25 gadiem?

Edge
pirms 6 gadiem
Tas tā, no rubrikas "Ekonomiskais izrāviens":
"Legal marijuana is the fastest-growing industry in the United States and if the trend toward legalization spreads to all 50 states, marijuana could become larger than the organic food industry, according to a new report obtained by The Huffington Post."
http://www.huffingtonpost.com/2015/01/26/marijuana-industry-fastest-growing_n_6540166.html

Edge
pirms 6 gadiem
"Vairāk nekā 50 000 Latvijas jauniešu vecumā no 15 līdz 29 gadiem nestrādā, nemācās un neapgūst arodu, šādu informāciju apkopojuši iniciatīvas «Jauniešu garantija» aktīvisti."
=================================================================================
Jūs, a.god., droši vien domājat ar to pašu galu, ar kuru polittehnologa kungs, kurš " Apkaunojošos sakaros līdz šim nav novērots" ? Nav jau nekādi vakarējie tie "skapī sēdošie", kas itin veikli iemācījušies taisīt biznesu ar Rietum-krātijas "nelabumu" apkarošanu. Cik te tādu projektu kā "e-skolas.lv" nav jau īstenoti, cik vēl netiks īstenoti.
Starp citu, visi mūsu varoņi drīzumā svinīgi atzīmēs savas 4.maija valsts atjaunošanas 25. gadadienas jubileju, tāpēc ar saviem vnk smieklīgajiem priekšlikumiem par marihuanas legalizāciju vai partnerattiecību likumu pašlaik neuzbāzieties nevajadzētu. Process, kā izteicās viens (anti) varonis: turpinās - , un, nepaies ne 10 gadi, kad tirgus visu pareizi sakārtos.

Edge
pirms 6 gadiem
Domāju, ka lielākai daļai ir skaidrs, ....
=================================================================================
Uzrīkojiet referendumu - saņemiet vismaz 51% balsttiesīgo atbalstu - un bez garas domāšanas pieņems vēlamo likumu, lai minoritātei nav "skapī jāsēž". Varam arī ļaut iet procesam mierīgi savu dabisko gaitu, nesasteigt mākslīgi procesu ar pārsteidzīgiem lēmumiem, kā tas bija 90.gados ( piem "anti-čekistu" pret vienu J.Bojāru).
Par "sakarībām" e-projektos lai spriež sponsori, bet, kas attiecas uz 4.maiju un 100. gadiem, tad te vietā atcerēties t.s. 3.atmodas "gudrākās galvas" teikto:
".....Taču, lai izaudzinātu īstu demokrātisku sabiedrību, vajadzētu gadus simts. Trīs paaudzes."
P.Laķis, filosofijas doktors, profesors. http://www.jaunahanza.lv/cb3.php?id=2&tr=1&lp=2&ln=lv
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!