Janis Plavins
pirms 5 gadiem
Paldies par reklāmu! Aprīlī Memory Water reklamēja žurnāls IR. Maijā mums bija 27% pieaugums. Paldies Jums arī. Redziet cilvēki tomēr izrādās nav tik aprobežoti. Viņi saprot, ka šī pasaule nav tik vienkārša kā esam mācījušies skolā. Jūs savā rakstā rupjā veidā bez jebkāda konstruktīva pamatojuma vinekārši sauciet par muļķiem pasaules līmeņa profesorus un zinātniekus. Viņi atšķirībā no jums ir pētījuši strukturētu ūdeni un publicējuši daudzus peer review rakstus. Interesanti, ka neesat pieminējusi galveno - Nobela prēmijas laureāta, HIV atklājēja Prof. Luc Montagnier pētījumus. Ilze tas bija jāzin! Nobela prēmijas laureātam ir kardināli cits viedoklis nekā jums. Kam gan lai cilvēki tic Jums, vai nobela prēmijas laureātam? Filma par viņa ūdens pētījumu ir pieejama šeit: https://youtu.be/R8VyUsVOic0




. Iesaku to noskatīties, lai nav aprobežots viedoklis par ļoti interesantu zinātnes tēmu. Un kā gan, lai jūs saprotiet, kas ir kas, ja nepamēģināsiet Memory Water. Lūdzu domājiet ar savu galvu, bet paldies Ilzei, ka pacēlusi šo interesanto tēmu. Šeit arī vēl īss video par Memory Water priekšrocībām: https://youtu.be/b-ebQnsfuKU . Ar pateicību, Memory Water dibinātājs, Jānis Pļaviņš.

slikts  
pirms 5 gadiem
Montagnier saņēma Nobela prēmiju par kaut ko pilnīgi nesaistītu ar ūdeni, un viņa ar ūdens "struktūru" saistītā darbība ir atzinību vietā saņēmusi tikai asu kritiku no citiem zinātniekiem, viņa pētījumi nav izgājuši profesionālapskati, un neviens cits pētnieks nav apstiprinājis viņa apgalvojumus. Citiem vārdiem, tā saucamais "galvenais" pamatojums nav nopietni ņemams un, tāpat kā pārējais ar šo krāpšanu saistītais, ir tikai vērsts uz iespaida atstāšanu uz neizglītotiem cilvēkiem.

clubEvermore
pirms 5 gadiem
Filma laba! Jums noteikti patiks arī šī, ļoti iesaku: https://youtu.be/wmEFusVe29g?t=11m04s

Jānis Rābants
pirms 5 gadiem
Zinātnē ir milzīgs daudzums neatbildētu, neizpētītu jautājumu, un zinātne nekautrējas to atzīt. Kad Tomass Edisons radīja savus izgudrojumus, zinātne par elektrību zināja tik pat maz, kā šodien par ūdens molekulas struktūru. Visas problēmas sākas, kad politika sāk izmantot zinātni savu, viņiem vien zināmu mērķu īstenošanai, lai kādu Džordano Bruno sadedzinātu.

slikts  
pirms 5 gadiem
Elektrība bija atpazīta parādība vēl ilgi pirms Edisona, kurš turklāt nebija zinātnieks, bet izgudrotājs. Elektrību var novērot zibenī, kā statisko elektrību un citur. Tas nav salīdzināms ar "atmiņas ūdeni", kas pastāv tikai runās un iztēlē.

Feiks Akaunts FobuFobs
pirms 5 gadiem
zinātne nevar izskaidrot pašu būtiskāko, to ko cenšas noķert Šveices kvadronu paātrinātājā. kas ir tas no kā sastāv visa matērija? zināms ir tikai tas, ka "Dieva daļiņa" pazūd skatienam jo dziļāk mikroskopā uz to skaties. pa lielam VIS ir enerģija. un ja tā, tad kāpēc ūdenim nevarētu būt atmiņa? domas un vārdi arī ir enerģija.

bet raxts, būtībā, jau nav par to. stāsts ir par sekulārā globālisma attiecībām ar zinātni. galetārieši uzskata ka zinātne zin visu un ir vienīgā reliģija. respektīvi, ja jau zinātne saka ka globālo sasilšanu izraisa cilvēka aktivitāte, tātad- izraisa. un visiem būs maksāt zaļos nodokļus ka maz neliksies. arī ģenderzinātņu profesori ir tie zinnošākie un tematā kompetentākie. tāpēc mums tumsoņu cilšu cilvēkiem nav pamata neticēt ka pastāv ne tikai vīriešu un sieviešu dzimta, bet vēl 56 dažādi ģenderi. liberāļi, sekulārisms un zinātne mazgā viens otra roku. vienojoties zem cīņas pret tautā, to paražam un dzīvesziņas. tas vis nav vairs vajadzīgs. tagad ir jātic tikai un vienīgi viszinošajiem, liberālo globālistu sponsorētājiem zinātniekiem. jo viņi visu zin visu labāk.

zīļuks zīle
pirms 5 gadiem
Satori speciāli piemeklējuši īpaši pretīgu bildi! Iez vai raksta autore gribēja,lai viņas darbam pieliek šādu foto

Inaara
pirms 5 gadiem
Ak! Cik labi bija padomijā - vienmēr stulbi bija VIÑI, nevis mēs!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!