Foto: Ģirts Luste
 
Aktualitātes
12.06.2019

Stricka villas dārzā turpinās trešdienu bezmaksas koncertvakari

Komentē
0

Trešdien, 5. jūnijā, ar Ainara Mielava, kā arī Kristīnes Pāžes un Didža Bardo dueta koncertiem tika atklāts bezmaksas koncertu cikls K. K. fon Stricka villas dārzā, kas turpināsies ik trešdienu visas vasaras garumā.

12. jūnija novakarē uzstāsies Kristīne Prauliņa ar pavadošo sastāvu, kurā spēlē Toms Mikāls, Valters Sprūdžs, Jānis Kalniņš un Kaspars Kurdeko. Grupa izpilda pašrakstītu mūziku angļu un latviešu valodā – soulu, blūzu, R&B un gospeļus. Savukārt 19. jūnijā notiks hiphopa kultūrai veltīts pasākums, kurā uzstāsies Zelma Jēgere jeb Viņa, kā arī reperis "March". 

Šogad reizi mēnesī koncertu trešdiena tiks veltīta kādai no Latvijas kultūras apvienībām, tostarp arī "Satori", tāpēc 26. jūnijā aicinām savus lasītājus un ikvienu citu uz mūsu redakcijas kūrētu vakaru, kurā būs iespēja izbaudīt grupas "Bērnības milicija" koncertu un etīžu teātra "Nerten" izrādi

Visos pasākumos ieeja no plkst. 18:00. Gaidot šīvakara un turpmākos koncertus, piedāvājam ielūkoties sezonas atklāšanas vakarā (fotogrāfs Ģirts Luste):

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!