Līga Spunde, “Klusā daba ar datorpeli”, 2022
 
Aktualitātes
04.04.2022

Šogad Rīgas Fotogrāfijas biennāles fokusā izolācija

Komentē
0

Programmu izziņojusi Rīgas Fotogrāfijas biennāle 2022, kura sāksies 21. aprīlī un trīs mēnešu garumā piedāvās skatītājiem izstāžu un darbnīcu ciklu, kas veltīts izolācijas stāvoklim.

Izolācija tiks aplūkota 8 starptautisku izstāžu ciklā, kura centrā būs izstāde "Ekrāna ēra III: Klusā daba", kas vēstīs par tehnoloģiju ietekmi uz mūsdienu cilvēka un sabiedrības attīstību. Tā būs skatāma "Rīgas mākslas telpā" no 22. aprīļa līdz 12. jūnijam.

Savukārt no 6. līdz 19. jūnijam 10 Rīgas sabiedriskā transporta pieturvietās notiks mākslinieces Kristīnes Krauzes Sluckas veidota pilsētvides izstāde par attēlu lasītprasmi un digitālās vides ietekmi uz sabiedrību.

30. aprīlī plānota Rīgas Forogrāfijas biennāles konference ar ārvalstu ekspertu dalību, kurā tiks runāts par fotogrāmatu fenomenu 21. gadsimtā un to stāvokli Austrumeiropā. 

Izstādes papildinās arī izglītības programma, kurā diskusijās un meistarklasēs ar māksliniekiem plānots analizēt izolācijas būtību, meklēt veidus, kādā to pārvarēt un veidot iekļaujošāku sabiedrību. Sadarbībā ar Latvijas Autisma apvienību darbnīcas būs pielāgotas un pieejamas arī bērniem ar autiskā spektra traucējumiem. Ar pilnu notikumu programmu var iepazīties biennāles mājaslapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!