Foto no "Radio Nemiers" atklāšanas pasākuma
 
Aktualitātes
03.12.2018

Skanēt sācis jauns alternatīvās mūzikas radio – "Radio Nemiers"

Komentē
1

Latvijas radiostaciju pulkam pievienojies jauns interneta radio: "Radio Nemiers". Jaunajā radiostacijā tiks atskaņota gan labākā pasaules, gan arī Latvijas alternatīvā mūzika – no roka līdz smagajam metālam. "Radio Nemiers" atklāšanas pasākums notika 1. decembrī bārā "Nemiers" Aristīda Briāna ielā 9a, informē radiostacijas radītāji.

""Radio Nemiers" muzikālais saturs ir unikāls – pirmais radio Latvijā, kurā skanēs tikai alternatīvā mūzika, smagais roks un metāls gan no visas pasaules, gan arī no Latvijas. Tikai aptuveni 10 procentus no tā, kas skan "Radio Nemiers", var dzirdēt citās radiostacijās – pārējais saturs ir unikāls," stāsta "Radio Nemiers" projekta veidotājs Ivars Kalvis.

"Radio Nemiers" fonotēkā jau ir ap 2 tūkstošiem dziesmu, un šobrīd tās apjoms tiek palielināts par aptuveni 30 jaunām dziesmām ik dienas. "Tomēr katrs ieraksts tiek rūpīgi apsvērts – apsolām: mums nekad neskanēs "Nickelback" un "Kid Rock"," stāsta radiostacijas veidotāji, uzsverot, ka "biroja stundu" jeb darba laikā "Radio Nemiers" saturs ir nedaudz mierīgāks un vieglāks, taču vakarā un naktī tiek atskaņoti radiostacijas fonotēkas smagākie ieraksti.

Papildus rūpīgi atlasītajām dziesmām radiostacijā tiks atskaņotas arī tiešraides no bāra "Nemiers" – gan dzīvās grupu uzstāšanās, gan arī bāra labāko dīdžeju seti.

Jaunā radiostacija tika atklāta sestdien, 2018. gada 1. decembrī, bārā "Nemiers" Aristīda Briāna ielā 9a, kuru apmeklēja mediju pārstāvji, mūzikas radītāji un izpildītāji un citi alternatīvās mūzikas cienītāji. Pasākuma laikā tika prezentēts radio logo, uzstājās grupa "Rūsa" un mūziku visas nakts garumā spēlēja DJ 130DB – projekta līdzautors Aigars Sukurs.

 

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!