Aktualitātes
13.02.2020

Siguldā uzstāsies britu mūziķis Maikls Kivanuka

Komentē
0

21. jūnijā Siguldas pilī uzstāsies britu mūziķis Maikls Kivanuka, informē koncerta rīkotāji.

Savā otrajā koncertā Latvijā Maikls Kivanuka prezentēs jaunāko studijas albumu "Kiwanuka", ko "The Guardian" nosaucis par vienu no desmitgades nozīmīgākajiem ierakstiem. Pirms dažām dienām "Brit Awards" izvirzīja šo ierakstu gada albumam, un tā autors tika nominēts par gada mākslinieku.

Šis ir Kivanukas trešais studijas albums – 2012. gadā klajā nāca debijas albums "Home Again", bet 2016. gadā ieraksts "Love & Hate". Jaunākā albuma tapšanā palīdzējis "Grammy" ieguvušais producents un mūziķis "Danger Mouse", kurš strādājis ar tādiem mūziķiem kā "Gorillaz", "Red Hot Chilli Peppers", "The Black Keys", "ASAP Rocky" un citiem.



Par saviem iedvesmas avotiem Kivanuka uzskata klasisko blūzu un džezu, kā arī tādus mūziķus kā Džimijs Hendrikss, Bils Viters, Otiss Redings, Bobs Dilans un Džils Skots Herons. "Kivanuka izmanto radošo mūzikas valodu, lai paustu savu viedokli un izteiktu savu nostāju. Viņa dziesmas ir personisks veltījums afroamerikāņu kultūrai. Drosmīgs, ļoti melodisks, muzikāli piesātināts un izaicinošs ieraksts, kas prasmīgi diskutē par tādiem sarežģītiem jautājumiem kā rases identitāte, vardarbība, neuzticēšanās un šaubas," Kivanukas jaunāko albumu raksturo koncerta rīkotāji.

Maikls Kivanuka reiz jau viesojies Latvijā – savas karjeras pirmssākumos 2013. gadā viņš uzstājās festivālā "Positivus".

Līdz šim Kivanukas tūrē ir notikuši jau 43 koncerti, no kuriem lielākā daļa ir bijuši pilnībā izpārdoti. Vasarā mūziķis apmeklēs arī svarīgākos festivālus Eiropā. 27. novembrī savu lielāko koncertu viņš sniegs "Alexandra Palace" Londonā.

Biļetes uz koncertu Siguldā pieejamas "Biļešu servisa" kasēs.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!