Foto: Ģirts Raģelis
 
Sarunas
14.10.2022

Signe Baumane: Mani vada mīlestība pret cilvēkiem

Komentē
6

Signe Baumane ir animācijas filmu režisore – nupat Latvijas pirmizrādi, atklājot Rīgas Starptautisko kinofestivālu, piedzīvoja viņas jaunā filma “Mans laulību projekts”, ko skatītāji uzņēma ar stāvovācijām. Gan viņas iepriekšējais pilnmetrāžas darbs “Akmeņi manās kabatās”, gan daudzpadsmit īsfilmas izrādītas un mīlētas prestižākajos filmu festivālos teju visā pasaulē. Baumane ir dzimusi Latvijā, bērnībā dzīvojusi Sahalīnas salā pašos Krievijas austrumos, studējusi filozofiju Maskavā, taču kopš deviņdesmitajiem gadiem dzīvo un strādā Ņujorkā.

Gan sarunā, gan savos darbos viņa atbruņo ar savu atklātību, sirsnību un gaišumu, pieskaroties arī vistumšākajām un traumatiskākajām tēmām. Mēs ar viņu tikāmies, lai parunātu par to, kas cilvēkus vieno un atšķir, savas balss atrašanu, Krievijas karu Ukrainā, humoru un cerību.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
6

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!