Publicitātes attēls (māksliniece - Katrīna Gaile)
 
Aktualitātes
05.12.2019

"Sieviešu stendaps" jaunā izrādē "cepinās" žurnālu "Rīgas Laiks"

Komentē
0

Apvienība "Sieviešu stendaps" izziņojusi jaunu izrādi, kurā šoreiz sola asus jokus par "seksismu un nekrofiliju" žurnālā "Rīgas Laiks".

"Ir dažādi iemesli nelasīt un neabonēt "Rīgas Laiku"," izrādes pieteikumā raksta "Sieviešu stendapa" komiķes. "Piemēram, jūs lasāt tikai "Ko ārsti jums nestāsta" vai jūs esat zīdainis un nezināt par tā eksistenci, jūs vispār neko daudz nelasāt, jūs lasāt tikai sēnes vai, līdzīgi kā dažas dalībnieces, jūs apvainojaties uz autoriem par seksismu, augstprātību, nekrofiliju un redaktoru meitenīgo krašu uz Pjatigorski. Iespējams, jūs aizskar nepārbaudītais fakts, ka uz žurnāla vāka esošās sievietes 98% gadījumos (izņemot Vairu Vīķi-Freibergu, ziloņmāti un kundzīti-indētāju) tiek padarītas par objektiem. Par to ar prieku ātri un nesmieklīgi dažādos alkohola reibuma stāvokļos izteiksies Alise Zariņa, Aiva Birbele, Džemma Sudraba, Sanita Grīna, Katrīna Rudzīte, pilnīgi skaidrā būs vienīgi Laura Šterna un Inga Gaile, vada Una Rozenbauma."

Jaunās izrādes nosaukums ir "Lēni un nepareizi", atsaucoties uz nesen izziņoto "Rīgas Laika" abonēšanas kampaņu, kuras ietvaros žurnāla abonenti varēs piedalīties īpašos "lēnas un nepareizas" dzīvošanas kursos.

Jaunā izrāde būs skatāma 16. decembrī plkst. 19:00 Kaņepes Kultūras centrā. Biļetes iepriekšpārdošanā: 4 EUR, pie ieejas: 7 EUR.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!