Aktualitātes
02.07.2020

Septītais festivāls "Sansusī" notiks klātienē un tiešraidē

Komentē
0

Septītais festivāls "Sansusī" Aknīstē šogad notiks no 7. līdz 9. augustam. Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus pandēmijas "Covid-19" dēļ, šogad festivālu klātienē varēs piedzīvot ierobežots skaits apmeklētāju, taču visi festivāla notikumi būs skatāmi tiešraidē digitālajā vidē.

Kā stāsta festivāla rīkotāji, šogad apmeklētāju skaits varētu tikt samazināts vismaz par divām trešdaļām, taču visus festivāla koncertus un izrādes varēs redzēt tiešsaistē. Plānotas arī norises, kas būs veltītas tieši digitālās versijas skatītājiem. Rīkotāji arī aicina tos, kas nevarēs apmeklēt festivālu klātienē, pulcēties mazās grupās savos pagalmos, radot savu mazo "Sansusī" ciematu, uzslienot teltis un izdzīvojot katru piedāvāto tiešsaistes ideju. Piemēram, ģimenes spēli, kuru būs iespēja spēlēt reālajā laikā pa Susējas teritoriju ar reālu "Sansusī" komandu kā "avatariem". Pasākumu pārraides būs trijos dažādos veidos – tradicionāli filmētas, īpaši interneta videi mākslinieku veidotas izrādes, kā arī koncerti ar papildinātās realitātes elementiem. Nelieli digitāli "specefekti" būs apskatāmi arī festivāla klātienes apmeklētājiem.

Tie, kas apmeklēs festivālu Aknīstē, arī varēs piedzīvot mazus digitālus "specefektus", tomēr galvenais ieguvums klātienes viesiem – atgriešanās pirmo gadu sajūtā, kad viss bija jo īpašs, jo mēs bijām īpaši maz(i).

Precīzu programmu, kā ierasts, varēs uzzināt no festivāla pirmās dienas, piektdienas, 7. augusta, plkst. 17.00. Festivāla komanda gādās informāciju un norādes par visu nepieciešamo distancēšanās un drošības pasākumu ievērošanu.

Biļetes uz klātienes festivālu var iegādāties tikai iepriekšpārdošanā mājaslapā "Sansusi.lv" un tikai uz visām trim dienām. Biļešu skaits ierobežots. "Sansusī" ciemata pieejas kodus tiešsaistei varēs iegādāties no 1. augusta.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!