Aktualitātes
19.10.2021

"Satori" ziedošanas kampaņā savākti vairāk nekā 13 000 eiro

Komentē
0

18. oktobrī beidzās šīgada "Satori" ziedošanas kampaņa "Mazāk indes, vairāk mīlestības", kurā divu nedēļu garumā aicinājām atbalstīt žurnāla darbību 2022. gadā un vairot empātiju publiskajā telpā. Kampaņas laikā izdevies savākt vairāk nekā pusi no iecerētās summas jeb 13 628 eiro, ko žurnālam ziedojuši 444 lasītāji un draugi.

Par kampaņas simbolu šogad tika izvēlēts Romeo un Džuljeta, kuru stāstu aicinājāmies iedomāties citādu. Kā savā slejā raksta portāla galvenais redaktors Henriks Eliass Zēgners: "Ja karojošās dzimtas noliktu ieročus pie malas, nevienam nebūtu jāmirst. Pārspīlējums piedāvā iespēju pakāpties soli atpakaļ un paraudzīties uz notiekošo no citas puses – mūsu atšķirības nemaz nav tik nesamierināmas, un mīlestībai, kas vajadzīga, lai tās pārvarētu, nav jābūt liktenīgai."

Ziedošanas kampaņa ilga no 4. līdz 18. oktobrim un tās mērķis bija savākt 25 000 eiro interneta žurnāla darbībai 2022. gadā. Kampaņas laikā tika publicēti vairāki video, mīlestības vēstules, kā arī rīkots mīlestības un indes maratons tiešsaistē, kurā "Satori" draugi lasīja publiski indīgus interneta komentārus, bet katrs ziedojums tika atzīmēts ar dzejoli vai prozas darbu par mīlestību.

"Ideja, ko uzstādījām šajā kampaņā – "Mazāk indes, vairāk mīlestības" – šobrīd šķiet vēl svarīgāka nekā jebkad. Intelektuāli pārdomātas, mierīgas, ieinteresētas attieksmes un intonācijas informatīvajā telpā kritiski trūkst, un katrs ziedotājs mums palīdz to veidot. Kampaņa žurnālam sniedz ne tikai finansiālu, bet arī morālu atbalstu, apliecinot Satori darba nozīmi un to, ka mūsu uzņemtais kurss ir svarīgs daudziem. Tas iedrošina un iepriecina – esam no sirds pateicīgi," raksta Henriks Eliass Zēgners.

"Satori" komanda saka sirsnīgu paldies visiem ziedotājiem un atbalstītājiem un atgādinām, ka "Satori" var turpināt ziedot visu gadu. Ikviens lasītāja ziedojums mums palīdz strādāt, attīstīties un veidot daudzveidīgāku saturu, lai runātu par svarīgo, iestātos par empātiju un vairotu izpratni par pasauli.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!