Aktualitātes
12.02.2020

"Satori" un restorāns "Neiburgs" aicina atveldzēties pirmajā "Prāta spa"

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" un restorāns "Neiburgs" kopā ar mākslinieci Katrīnu Neiburgu svētdien, 23. februārī, aicina uz pirmo "Prāta spa".

Ideja par pasākuma sēriju radusies, ilgojoties pēc nesarežģītas, bet dvēseli veldzējošas atpūtas. "Mūsu dzīves ritmu bieži diktē nebeidzami darbi un pienākumi, nereti jūtamies vientulīgi un pārāk saguruši, lai ar kādu tiktos. Taču cilvēki – tas ir siltums un mīlestība. Tāpēc gribam atalgot paši sevi un citus ar vienu nesteidzīgu un jēgpilnu svētdienu mēnesī," stāsta pasākuma rīkotāji.

Pasākums notiks restorānā "Neiburgs" svētdienas pēcpusdienā no 15.00 līdz 20.00. Tā centrā būs publiska saruna starp diviem viesiem – dzejnieci Inesi Zanderi un mūziķi Edgaru Mākenu. Apmeklētāji varēs nobaudīt viesu izvēlētu maltīti un dzērienu, bet klavieru improvizācijas spēlēs džeza mūziķis Rūdolfs Macats. Restorānā būs apskatāma arī neliela, Katrīnas Neiburgas un Andra Eglīša kūrēta vienas dienas mini-izstāde, kurā būs iespējams ne tikai apskatīt, bet arī izdevīgi iegādāties kāda jauna un daudzsološa mākslinieka darbus.

Pārējā vakara programmā – sarunas, spēles, apskāvieni, kā arī citas sirsnīgai un nesteidzīgai svētdienas atmosfērai piemērotas izklaides. Jaunākajiem apmeklētājiem būs pieejama pašiem sava atpūtas telpa, kurā varēs skatīties izmeklētu animācijas filmu izlasi un ēst popkornu.

Par pirmā vakara viesiem: Inese Zandere ir dzejniece, grāmatu redaktore un izdevēja, kas plaši pazīstama ar bērniem veltītām lugām un dzeju. Ar viņas tekstiem tapuši daudzi skaņdarbi, pēc to motīviem uzņemtas vairākas animācijas filmas, veidoti iestudējumi un izrādes. Vairākkārt apbalvota ar Latvijas Literatūras gada balvu, saņēmusi arī Triju Zvaigžņu ordeni. Edgars Mākens ir mūziķis un komponists, grupas "Gaujarts" līderis un ansambļa "Manta" dalībnieks, rakstījis mūziku arī daudzām teātra izrādēm.

Biļetes iegādājamas "Bezrindas.lv".

https://www.bezrindas.lv/lv/satori-un-neiburga-psihologiskais-spa/7846/

Pasākuma biļetē ir iekļautas vakara viesu īpaši izvēlētas pusdienas un kokteilis, kā arī visas pārējās vakara atrakcijas. Lielākām kompānijām piedāvājam arī rezervēt atsevišķus galdiņus, laicīgi vienojoties ar organizatoriem.

Par rezervācijām rakstīt [email protected].

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!