Aktualitātes
09.07.2020

"Satori" un "Neiburga" nākamajā "Prāta spa" – Kaščejevs un Gubenko

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" un restorāns "Neiburgs" kopā ar mākslinieci Katrīnu Neiburgu svētdien, 26. jūlijā, aicina uz ceturto "Prāta spa".

Jaunākais pasākums "Prāta spa" sērijā notiks restorānā "Neiburgs" jūlija pēdējās svētdienas pēcpusdienā no 17.00 līdz 19.30; tā centrā būs publiska saruna starp diviem viesiem – fiziķi Vjačeslavu Kaščejevu un filozofu Igoru Gubenko, klavieru improvizācijas spēlēs džeza pianists Kristaps Vanadziņš, kā arī "Neiburgā" tiks atklāta gleznotāja Ata Jākobsona izstāde.

Apmeklētājiem galdā tiks celta viesu izvēlēta maltīte un dzēriens – baraviko risoto un Bellini kokteilis.

Ideja par pasākuma sēriju radusies, ilgojoties pēc nesarežģītas, bet dvēseli veldzējošas atpūtas. "Mūsu dzīves ritmu bieži diktē nebeidzami darbi un pienākumi, nereti jūtamies vientulīgi un pārāk saguruši, lai ar kādu tiktos. Taču cilvēki – tas ir siltums un mīlestība. Tāpēc gribam atalgot paši sevi un citus ar vienu nesteidzīgu un jēgpilnu svētdienu mēnesī," stāsta pasākuma rīkotāji.

Par vakara viesiem: Vjačeslavs Kaščejevs ir zinātņu doktors, kurš darbojas kvantu fizikā un pasniedz Latvijas Universitātē; par sasniegumiem kvantu nanoelektronikā saņēmis prestižo Pasaules Ekonomikas foruma balvu. Pazīstams ar savu apbrīnojamo erudīciju, degsmi un spēju sarežģītus procesus un parādības izskaidrot vienkāršā un aizraujošā valodā. Igors Gubenko ir filozofs, Latvijas Universitātes pētnieks un mācībspēks ar lielu interesi par dažādiem veidiem, kā domājam un runājam par pasauli, kurā dzīvojam, un dziļu pārliecību, ka no tiem ļoti daudz kas ir atkarīgs.

Kristaps Vanadziņš ir izcils džeza pianists, kas regulāri strādā gan Latvijā, gan ārvalstīs, sadarbojies ar Esbjornu Svensonu, Čainu Mozesu, Gunāru Rozenbergu, Raimondu Tigulu, Mārtiņu Braunu, Raimondu Paulu un virkni citu lielisku mūziķu. Atis Jākobsons ir mākslinieks un divkārtējs "Purvīša balvas" nominants, kurš strādā dažādos medijos – zīmējumā, glezniecībā, tēlnieciskos objektos, apgleznotos audumos, kā arī mūsdienu tehnoloģijās, savā mākslā tiecoties sasniegt pirmatnējo nebūtību.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas "Bezrindas.lv", tajā iekļautas vakara viesu īpaši izvēlētas pusdienas un kokteilis, kā arī visas pārējās vakara atrakcijas. Lielākām kompānijām ir iespēja rezervēt atsevišķus galdiņus, laicīgi vienojoties ar organizatoriem, rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

https://www.bezrindas.lv/lv/satori-x-neiburgs-prata-spa-v-kascejevs-un-i-gubenko/8337/

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!