Ziņu arhīvs
08.10.2020

"Satori" podkāsts "Kā pārvarēt riebumu pret skolu?"

Komentē
0

"Satori" podkāsta speciālizlaidumā "Kā pārvarēt riebumu pret skolu?" sarunājas pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs, publiciste un pedagoģijas doktorante Linda Curika un projekta "Skola2030" mācību satura ieviešanas vadītāja Zane Oliņa. Sarunu vada "Satori" galvenais redaktors Henriks Eliass Zēgners.

Jaunā mācību gada sākumā "Satori" izdeva bilingvālu vasaras avīzi "Man riebjas skola", kurā 13 publikāciju sērijā latviski un krieviski tika iztirzāta šobrīd notiekošā pamatizglītības reforma "Skola2030", aplūkoti izglītības ideāli un pašreizējās sistēmas problēmas. Starp avīzes autoriem bija arī podkāsta viesi Nils Sakss Konstantinovs ar rakstu "Ne starp savējiem: skolēns un dzimums" un Linda Curika ar rakstu ""Galvenais nesatraukties" – un citi vērtīgi padomi jaunajiem vecākiem".

Lielākā daļa avīzes publikāciju lasāma internetā un atrodama šeit

"Ja netiksim pie brīva skolotāja, netiksim pie brīva bērna," podkāstā saka Zane Oliņa. Ko īsti nozīmē "Skola2030", un cik viegli ir mainīt pašreizējo sistēmu? Vai skolā par daudz uzmanības tiek veltīts atzīmēm, bet par maz – skolēnu psihoemocionālajam stāvoklim? Kas sagaida skolotāja profesiju nākotnē, un kāda ir vecāku atbildība mācību procesā? 

"Satori" podkāsts ērti klausāms "Spotify""Podbean""Apple Podcasts" un citās podkāstu platformās. Jaunākās podkāsta epizodes meklējamas arī "Delfu" podkāstu sadaļā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!