Aktualitātes
28.02.2023

"Satori" piedāvā "Zaļgalvja" ekskursijas ar Rvīnu Vardi

Komentē
0

Iesilstot pavasarim, jādodas dabā – vēlams labā kompānijā! Vides raidījuma "Zaļgalvis" atbalsta kampaņas ietvaros raidījuma skatītāji var iegūt iespēju doties izzinošā pastaigā dabā kopā ar "Zaļgalvja" vadītāju Rvīnu Vardi. Savu vietu pastaigā iespējams rezervēt, atbalstot raidījuma tapšanu ar ziedojumu šeit.

Rakstnieks, žurnāla "Rīgas Laiks" šifrētājs un putnu fotogrāfs Rvīns Varde dabā dodas jau vairākus gadus, bet kopš 2020. gada vada vides raidījumu "Zaļgalvis" LTV1. Tagad raidījuma skatītājiem būs iespēja satikt Rvīnu arī ārpus televizora ekrāniem. Ceļā ieraudzīsi ne tikai neuzmanīgiem vērotājiem parasti slēpto, bet arī dzirdēsi aizraujošus Rvīna stāstus: par raidījumu, dabu un dzīvi. 

Ekskursijas maršruts būs piemērots gan pieredzējušiem dabā gājējiem, gan iesācējiem. Pastaigas norisināsies nelielās grupās pēc kampaņas noslēguma aprīlī. 

Lai nodrošinātu savu vietu pastaigā, ziedo vismaz 70 eiro raidījuma tapšanai platformā "IndieGoGo" šeit! Tu iegūsi arī Rvīna Vardes uzņemtu un parakstītu putna foto pa pastu un iespēju skatīties raidījuma pēdējo epizodi kopā ar radošo komandu.

Vietu skaits ir ierobežots, bet visi ienākumi no pastaigas rīkošanas tiks novirzīti raidījuma veidošanai.

Par raidījuma "Zaļgalvis" kampaņu

Jaunākajā "Zaļgalvja" sezonā raidījuma vadītājs, rakstnieks Rvīns Varde, ar dažādu profesiju un dzīvesgājumu domubiedriem izzinās dabas un indivīda saskarsmi ne tikai smilšu alu pagrabos vai laikmetīgajā mākslā, bet arī idejā par sēklām kā nākotnes valūtu vai labošanu kā alternatīvu patēriņam. Sezona šogad paplašina skatu arī uz ekspertu domām un pieredzēm kaimiņos – Ziemeļvalstīs.

Taču, lai pabeigtu visas deviņas iecerētās sērijas, nepieciešams skatītāju atbalsts, tāpēc esam sākuši līdzekļu vākšanas kampaņu, kurā ceram kopīgiem spēkiem savākt 6000 eiro sezonas pabeigšanai.

Raidījuma atbalstītāji var iegūt vērtīgas dāvanas: Rvīna Vardes uzņemtu putna fotogrāfiju ar autora pašrocīgi ierakstītu vēlējumu, sezonas pēdējās sērijas skatīšanos kopā ar radošo komandu un pastaigu dabā ar Rvīnu.

Lasi vairāk un atbalsti raidījumu šeit!

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!