Aktualitātes
13.12.2022

"Satori" patriotisma kampaņa nominēta Latvijas Dizaina gada balvai

Komentē
1

"Satori" 2022. gada ziedošanas kampaņa, kurā ar saukli "Ziedo patriotiskās audzināšanas portālam Satori!" aicinājām diskutēt par laikmetīga patriotisma jēdzienu un vācām līdzekļus žurnāla darbībai nākamajā gadā, ir viens no 11 rudens nominantiem Latvijas Dizaina gada balvai 2023 kategorijā "Komunikācija".

Biedrība "Ascendum" ik gadu organizē ziedošanas kampaņu, kurā vāc līdzekļus interneta žurnāla “Satori” uzturēšanai, vienlaikus pievēršot sabiedrības uzmanību kādam aktuālam tematam un veicinot ziedošanas kultūru kopumā. Šajā gadā kampaņā tika aktualizēta patriotisma tēma, meklējot jaunu, laikmetīgu un liberālu patriotismu. Kampaņa rotaļīgā veidā un ar humoru runāja par nopietnu tēmu, kombinējot tradicionāli latviskus elementus ar izteikti mūsdienīgām parādībām.

Kampaņas autori ir Edgars Šubrovskis, Oskars Jansons un Marta Elīna Martinsone, bet vizuālo identitāti radīja Sabīne Vernere. Šīgada kampaņā "Satori" izdevās savākt 13 800 eiro, kas tiks izmantoti žurnāla darbībai 2023. gadā.

Latvijas Dizaina gada balva dizaina jomā Latvijā ir augstākais apbalvojums, ko pasniedz ar mērķi apzināt, izvērtēt un popularizēt Latvijas dizaineru sasniegumus, kā arī stimulēt Latvijā radīta dizaina izmantošanu un dizaina nozares attīstību. Latvijas Dizaina gada balvas piecās kategorijās tiks pasniegtas nākamgad.


 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!