Redakcijas sleja
06.10.2020

"Satori" kampaņā saziedoti 20 000, nākamais mērķis: 40 000 eiro

Komentē
0

Otrdienā, 6. oktobrī, "Satori" ziedošanas kampaņas piektajā dienā, konstatējām – šobrīd jūs mums esat saziedojuši vairāk nekā 20 000 eiro. Mēs esam pārsteigti, patiesi priecīgi un ļoti, ļoti pateicīgi – paldies jums!

Taču kampaņa tikai nupat ir sākusies un turpināsies līdz 19. oktobrim. Jūsu atbalsts mūs iedrošina spert soli tālāk: sasniegt mērķi divkārtīgi – 40 000 eiro "Satori" darbībai 2021. gadā.

Rodas loģisks jautājums – kas notiks ar šo naudu? Parādā mēs nepaliksim – jo vairāk tās būs, jo vairāk spēsim turpmākā gada laikā paveikt. Šobrīd saziedotais mums ļaus turpināt stabili strādāt un attīstīties, bet nākamais solis – darīt to ar lielāku jaudu un drošību. Gala rezultāts būs vēl spēcīgāks žurnāls.

Kā izrādās, neatkarīgo mediju ietekmes patiesā labumu guvēju ir vēl vairāk, nekā mēs domājām. Sēžam un pētām ziedotāju sarakstu – krist sponsoru apskāvienos ir daudz patīkamāk, ja tie ir gudri un aizrautīgi cilvēki, nevis ķirzakām līdzīgi radījumi.

Mēs turpināsim būt jūsu "Satori"! Turpiniet būt mūsu sorosi!

Henriks, Anna un Andrejs

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!