Aktualitātes
29.06.2021

"Satori" kampaņa "Esi mūsu Soross!" izvirzīta "ADwards" simpātiju balvai

Komentē
0

"Satori" pērn rīkotā ziedošanas kampaņa "Esi mūsu Soross!" izvirzīta portāla "Delfi" simpātiju balvai festivālā "ADwards". Balsot iespējams līdz 7. jūlijam.

Radošās izcilības festivāls "ADwards" ir ikgadējs notikums, kurā starptautiska žūrija izceļ un apbalvo Latvijas labākos reklāmas un dizaina projektus. "Delfi" lasītāju simpātiju balvas ieguvējs līdz ar citiem festivāla "ADwards" laureātiem tiks paziņots apbalvošanas ceremonijā 9. jūlijā.

Balvai nominēto "Satori" ziedošanas kampaņu "Esi mūsu Soross!" veidoja režisore Alise Zariņa kopā ar "Satori" komandu. Kampaņā ironiski apspēlētas sazvērestību teorijas un mīts, ka Džordžs Soross kontrolē liberālos medijus. "Esi mūsu Soross!" pamatā ir video sērija, kurā aktieri Klāvs Mellis un Marija Linarte iejūtas žurnālistu ādā un sarunājas ar "Satori" atbalstītājiem, lai atmaskotu sazvērestību. Kampaņā kopā tika savākti 33 221 eiro "Satori" darbības nodrošināšanai 2021. gadā, pārsniedzot sākotnēji uzstādīto mērķi. 

Vēlreiz izsakot pateicību par lasītāju aktīvo dalību kampaņā "Esi mūsu Soross!", aicinām balsot par "Satori" portālā "Delfi". Balsot ir iespējams atkārtoti līdz 7. jūlijam.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!