Aktualitātes
20.02.2023

"Satori" izdod "Sarunu kārtis" un atver interneta veikalu

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" izdod "Sarunu kārtis" ar 54 jautājumiem jēgpilnai sarunai ar ģimeni, draugiem vai svešiniekiem. Kārtis nopērkamas gan grāmatnīcās, gan jaunatvērtajā "Satori" interneta veikalā.

"Ko tu darītu, ja uz vienu dienu paliktu viens pats pasaulē?" Iedvesmojoties no "Satori" intervijām, biedrības "Ascendum" komanda izveidojusi kāršu kavu ar personiskiem un domas rosinošiem jautājumiem. Tie raisīs interesantas, godīgas un negaidītas sarunas starp draugiem, ģimenes locekļiem un partneriem, kā arī ļaus labāk iepazīt sevi un citam citu. Ticam, ka kopā pavadīts laiks un atklātas sarunas padara cilvēkus iejūtīgākus, bet dzīvi – jēgpilnāku.

Jautājumu veidoto sarunu iespējams apvienot ar jebkuru no iemīļotajām kāršu spēlēm, vai arī pievērsties tikai sarunām vai spēlei. Komplektu veido standarta 54 spēļu kāršu kava, un tas vislabāk piemērots 2–4 cilvēku kompānijai.

Kavas dizainu veidojusi māksliniece Estere Betija Grāvere. Spēļu kāršu kavu papildina arī 4 dekoratīvās kārtis.

"Satori sarunu kārtis" nopērkamas gan Jāņa Rozes grāmatnīcu tīklā un ISSP galerijā Rīgā, gan jaunatvērtajā "Satori" interneta veikalā. Turpat meklējamas arī "Satori" un "Ascendum" izdotās grāmatas, tostarp Latvijas Literatūras gada balvai izvirzītais Jāņa Joņeva romāns "Decembris".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!