Aktualitātes
22.01.2019

Satori iesaka: četri augstvērtīgi koncerti, ko nepalaist garām šonedēļ

Komentē
0

1. Trešdien bārā/kafejnīcā "Bismarka Brokastis" uzstāsies jaunā un daudzsološā grupa "Rahu The Fool", kas nupat izdevusi tāda paša nosaukuma debijas albumu, taču vislabāk novērtējama tieši enerģiskajos koncertos. "Rahu The Fool" sevi raksturo kā "nabagu blūza" apvienību un izpilda mūziku dažādos pagājušā gadsimta 20.–50. gadu stilos, savukārt apvienības debijas ierakstu iedvesmojuši tādi mūziķi kā "Brāļi Laivinieki", Edgars Liepiņš, Imants Kalniņš, "Blind Boy Fuller" un "Memphis Jug Band".

2. Ar diviem koncertiem trešdien un ceturtdien VEF Kultūras pilī viesosies ekstravagantā angļu kabarē apvienība "The Tiger Lillies", kas šogad svin savas pastāvēšanas 30. gadadienu un izdevusi jau vairāk nekā 40 albumu. Koncertā Rīgā "The Tiger Lillies" izpildīs skaņdarbus no jaunākā ieraksta "The Devil's Fairground", kas klajā nāks nākammēnes.

3. Nedēļas nogalē ar diviem koncertiem Jelgavā un Rīgā savus klausītājus iepriecinās indīroka apvienība "Sigma", kas pagājušajā gadā izdeva otro studijas albumu ar godalgotajā debijas ierakstā "Sazaroto taku dārzs" pārbaudīto un nemainīgo veiksmes formulu – laikmetīgu mūziku savienojumā ar mūsdienu latviešu dzejnieku vārdiem.

4. Savukārt koncertzālē "Cēsis" sestdien turpināsies koncertsērija "Ambiente skatuve", kuras jaunajā sezonā par programmu rūpēsies arī LR3 mūzikas raidījuma "Tīrkultūra" komanda. Pirmajā koncertā uzstāsies britu solomākslinieks Toms Adamss, kurš ikdienā nelieto viedierīces un sociālās platformas, savu atmosfērisko, melodisko mūziku veidojot kā pretstatu interneta vides pārsātinātībai. Savukārt pirms Adamsa uzstāšanās būs dzirdama latviešu grupa "Vēstnieks", kurā apvienojušies mūziķi Rūdolfs Macats, Evija Vēbere, Elīna Silova, Kārlis Auziņš un Ivars Arutjunjans.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!